ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bir Fuar Geleneği: ''Uluslararası Sanat Günleri Sergisi''

Bir Fuar Geleneği: ''Uluslararası Sanat Günleri Sergisi''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bir Fuar Geleneği: ''Uluslararası Sanat Günleri Sergisi''

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Kültürpark’da düzenlenecek olan 84‘üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ev sahipliği yapacağı etkinlikler arasında Uluslararası Sanat Günleri Resim Sergisi de yer alıyor.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda 20 yıldır düzenlenen ve bir gelenek haline gelen Uluslararası Sanat Günleri Resim Sergisi’ne, bu yıl başta Türkiye olmak üzere Azerbaycan, Bulgaristan, Fransa, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya ve Türkmenistan katılıyor.
 
Elprado Sanat Galerisi işbirliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Sanat Günleri Sergisi, İzmir Uluslararası Fuar Alanı, 1 B no’lu holde yer alacak. 28 Ağustos – 6 Eylül 2015 tarihlerinde 10 gün boyunca açık kalacak karma sergi, 16.00 – 23.00 saatleri arasında gezilebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hemoroid kabusuna ağrısız çözüm
Sonraki Haber Karşıyaka’nın kombineleri satışa çıktı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?