ANA SAYFA > GÜNDEM > Bir Dilek Tut Derneği gönüllüleri Karşıyaka'da buluştu

Bir Dilek Tut Derneği gönüllüleri Karşıyaka'da buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bir Dilek Tut Derneği gönüllüleri Karşıyaka'da buluştu

Bir Dilek tut Derneği'nin Ege Bölgesi gönüllüleri, yıllardır süregelen çalışmalarını kutlamak için 16 Mayıs günü Gondol Cafe’de bir araya geldiler ve bu kahvaltı etkinliğinde bir çocuğun dileğini derneğe yaptıkları bağışla pekiştirdiler.

Derneğe yıllarını vermiş gönüllüsü ve etkinliğin koordinatörü Nihal Yıldız: “45 yıldır derneklere gönül vermiş biri olarak, son 5 yıldır Bir Dilek Tut Derneği için durmadan çalıştık. Bazen hüzün, bazen neşe getirdik evimize. Ama he zaman aklımızda, kalbimizde, gönlümüzde çocuklarımız vardı.” Derneğin davetlisi olarak katılan Genel Müdürü Nihan Özhüsrev ise: “Gerçekten muhteşem bir özveri ve çalışma. Burada emeği geçen herkese tüm dilek çocuklarım adına çok teşekkür ederim.  Yaşama gün değil, güne yaşam katan herkese kucak dolusu sevgiler” dedi...

Hayati tehlike taşıyan hastalıklarla savaşan 3-18 yaş arası çocukların dileklerini gerçekleştiren  Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish®  Türkiye,  2000 yılından beri çocukların ve ailelerinin umut ve dayanma gücünü artırmak için çalışıyor.

Derneğin amacı zorlu hastalıklarla savaşan çocuklar için farklı, pozitif ve sihirli bir anı yaratmak. Bu yolla, çocukların hayatta hiçbir şeyin imkansız olmadığını görmelerine, inanmalarına, hayata daha sıkı bağlanabilmelerine yardımcı olmak, ailelerine moral aşılamak Derneğimizin birincil hedeflerinden... Derneğimizin ana faaliyeti dilekler vasıtasıyla çocukları mutlu etmek ve tedavi sürecinde onlara psikolojik destek vermek üzerine kurulu projelerden oluşuyor.

Dernek gelir kaynaklarının sürekliliği, dilekleri süreklilik içinde gerçekleştirmemize imkan sağladığından, yapılan etkinliklerle dilek çocuklarımız dileklerine biraz daha yaklaşıyor ve hayalleri gerçeğe dönüşüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başbakanın posterlerini yırttığı iddiasıyla emekli albay gözaltına alındı
Sonraki Haber Karşıyaka, anaokulu öğrencileri gösterileri ile şenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?