ANA SAYFA > EKONOMİ > Binali Yıldırım: Konak ile Karşıyaka'yı birleştireceğiz

Binali Yıldırım: Konak ile Karşıyaka'yı birleştireceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Binali Yıldırım: Konak ile Karşıyaka'yı birleştireceğiz

Başbakan Binali Yıldırım, Adnan Menderes Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendisi için düzenlenen karşılama töreninde Cumhurbaşkanlığı otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap etti.

Başbakan Yıldırım, İzmirlilere bir vefa borcu bulunduğunu ifade ederek, "Bu ağır sorumluluğu yüklenmemin en önemli müsebbibi sizsiniz. Sizin sayenizde, İzmir'in sayesinde bu sorumluluğu aldım. Bu sorumluluğu yerine getirirken sonuna kadar birlikte yürümeye var mısınız? Türkiye'nin 78 milyon vatandaşımızın refahı, mutluluğu, huzuru için amansız mücadelemizde yanımızda mısınız? Hamdolsun, işte İzmir, İzmir'in yol arkadaşlığı bu" dedi.

İzmir için ne söyledilerse, ne söz verdilerse şimdi daha fazlasını yapacaklarını kaydeden Başbakan Yıldırım, "İzmir'i artık hizmet yoksunluğundan mutlaka kurtaracağız. Başlattığımız 35 projeyi bitireceğiz. Yeni projeleri de İzmir'e kazandıracağız.

"Sevgili İzmirliler zannetmeyin ki unuttuk, İzmir'in çılgın projesi de geliyor" diyen Yıldırım, "Körfez Geçişi'ni de İzmir'e mutlaka getireceğiz. Nasıl Konak Tüneli'ni yaptıysak, Sabuncubeli Tünelini yapıyorsak Körfez Geçişi'ni de mutlaka yapacağız. Kordonla Kordelya'yı, Konak ile Karşıyaka'yı birleştireceğiz" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 3 gün elektrik kesintisi var
Sonraki Haber Abercrombie Kaf Kaf'a veda etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?