ANA SAYFA > EĞİTİM > Bilim Haftası etkinliklerinde 'Neşeli Kampçılar' oyunu

Bilim Haftası etkinliklerinde 'Neşeli Kampçılar' oyunu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bilim Haftası etkinliklerinde 'Neşeli Kampçılar' oyunu

Ege Üniversitesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 7. kez düzenlenen ilköğretim öğrencilerine yönelik “Bilim Haftası” başladı. Etkinlikler çerçevesinde açılış gösterisi olarak gerçekleşen Ümit Dikmen yönetmenliğindeki Neşeli Kampçılar oyunu Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluştu.

Tiyatro gösterisi başlamadan önce oyunun yönetmeni Ümit Dikmen’e Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi adına bir teşekkür plaketi verildi.

Oyunda torunu ve torununun arkadaşını kampa götüren bir dede, kampta iki avcı ve ışığını kaybedip yeryüzüne düşmüş bir yıldızla karşılaşır. Bu karşılaşma üzerine dede, çocuklar ve avcılar yıldızın tekrar ışığına kavuşması için bir maceraya atılırlar.

Katılımın yoğun olduğu ve İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından sahneye koyulan Neşeli Kampçılar oyunu ilköğretim öğrencileri tarafından coşku ve heyecanla izlendi.  Bilim Haftası kapsamında gerçekleşecek etkinlikler 30 Nisan’a kadar devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ece Temelkuran yeni kitabını anlattı
Sonraki Haber Konak’ta 100 kadına iş fırsatı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?