ANA SAYFA > İZMİR > Bilal Kırkpınar:''CHP'de gençliğin adı yok''

Bilal Kırkpınar:''CHP'de gençliğin adı yok''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bilal Kırkpınar:''CHP'de gençliğin adı yok''

AK Parti İzmir 2. bölge Milletvekili adayı Bilal Kırkpınar, CHP’yi Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de gençliği yok saydığını açıkladı.

İzmir’in en genç milletvekili adayı olma unvanına sahip olan Bilal Kırkpınar, CHP’nin diğer bir çok konuda olduğu gibi gençlik politikalarında da samimiyetsiz olduğunu belirterek,  “CHP’de Gençliğin Adı Yok” diye konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar, geçmiş dönemde Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuş bir Milletvekili Adayı olmanın gururunu yaşadığı belirterek, AK Parti’de gençlik kollarında çalışmış, yetişmiş kişilerin çok önemli yerlere geldiğini ancak aynı durumu CHP’de görmediklerini söyledi.

GENÇLERİ SİYASETE KAZANDIRMADA MARKAYIZ

Milletvekili adaylığı öncesi AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 4 yıl yürüten Kırkpınar, AK Parti’nin gençleri siyasete kazandırma konusunda bir marka olduğunu belirterek, “CHP’de gençlik kollarından yetişerek önemli görevlere gelmiş isimleri hiçbir zaman göremiyoruz. Bunun nedenini merak ediyorum.  CHP’nin İzmir Milletvekili aday listesine baktığımızda bir tek genç aday yok. Bu da CHP’nin gençliğe verdiği önemi gösteriyor. Gençlerimize yer vermeyen önem vermeyen bir parti hangi yüzle gençlerimizden oy isteyecek” diye konuştu.

CHP’NİN GENÇLİK DİYE BİR DERDİ YOK

Bilal Kırkpınar, “Benden önce gençlik kolları başkanlığı yapmış olan Hamza Dağ şu an milletvekilimiz ve MKYK üyesidir. Daha önce gençlik kolları başkanlığını yürütmüş olan Arif Uğurlu ise Kemalpaşa Belediye Başkanımız. CHP’ye baktığımız zaman gençlik kollarından yetişerek böyle önemli noktalarda görev alan kimseyi göremiyoruz. CHP’nin gençlik kolları yok mu? Her seferinde meydanlara çıkıp gençler bizim geleceğimiz diyorlar ancak gençlerin önünü açmak için hiçbir adım atmıyorlar. Aslında burada asıl problem şu CHP zihniyetinde gençleri yetiştirmek gibi bir derdi yok. Onların amacı tarih boyunca gençleri sokaklarda kavga ettirmek oldu” şeklinde konuştu.

SEÇİLME YAŞI 18 OLACAK

İzmir’in en genç milletvekili adayı unvanına sahip olan AK Parti İzmir 2.bölge Milletvekili adayı İl eski Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Türkiye’de gençliğe en çok önem veren partinin AK Parti olduğunu belirterek, “Seçilme yaşı AK Parti politikaları ve milletimizin isteğiyle 25’e kadar düşürüldü. Ancak bunun daha da düşürülmesi gündemde. Bizim çalışacağımız alanlardan biri seçilme yaşının 18’e düşürülmesi olacak. Bununla birlikte gençlerimizin STK’lerde ve siyasi partilerde daha da öne çıkması için projelerimiz var” dedi.

KALKINMADA VE SİYASETTE

GENÇLİĞİN ENERJİSİNE İHTİYAÇ VAR

AK Partinin yönetimin her kademesinde gençliğe önemli sorumluklar yüklediğini çok genç yetenekleri bakanlık dahil devletin tüm kademelerinde görev verip,  önünü açarak, ülke gençliğine verdiği önemi gösterdiğini dile getiren Bilal Kırkpınar, ülkemizin kalkınmasında ve siyasette gençliğin enerjisi ve dinamizmine ihtiyaç olduğunu kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdal Acar transfer yasağını kaldırttı...
Sonraki Haber İşte dekontlar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?