ANA SAYFA > İZMİR > Bilal Doğan:''Kocaoğlu İzmir’i 25 sene geriye götürdü''

Bilal Doğan:''Kocaoğlu İzmir’i 25 sene geriye götürdü''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bilal Doğan:''Kocaoğlu İzmir’i 25 sene geriye götürdü''

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 11 senelik başkanlık döneminde İzmir’i 25 sene geriye götürdüğünü söyledi.

ESHOT Kentkart ihalesi sonrası yaşanan sistem krizi yaklaşık 2 haftadır hiçbir düzenleme ve önlem alınmamasından dolayı devem ediyor. Ücretsiz geçişlerden dolayı oluşan kamu zararı milyon liraları aşarken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden konuya 25 sene öncesinin çözümü geldi. Aktivasyonu yapılmayan ve bakiyesi yetersiz olan kartları okutamayan yolcular bir süre daha kartlarını kullanamayacak, aktarma merkezleri, iskeleler, METRO ve İZBAN istasyonlarında satışa sunulan kağıt biletleri satın almak isteyen vatandaşlar ise uzun kuyruklar oluşturdu. Oluşan kuyruklarda zaman zaman gergin anlarken yaşanırken İzmir, Kocaoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin basiretsiz yönetimi yüzünden yine geç kaldı. Konuya sert tepki gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, kağıt bilet uygulamasının şehrin her geçen gün geriye gittiğinin büyük göstergesi olduğunu vurguladı.

İzmir mağdur

Beceriksiz ve basiretsiz yönetim anlayışının kıymetli İzmirlileri mağdur ettiğini belirten Doğan, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin beceriksizliğini tüm İzmirli hemşerilerimiz tekrar görmüş oldu. İhale yapılmış, sistemin ne zaman değişeceğinin tarihi başından belli. Sistemin değişeceği gün geliyor vatandaş turnikeye gidiyor kartları çalışmıyor. Burada kıymetli hemşerilerimizin günahı ne? Birde 2 haftadır hala sistemi düzeltemiyorsun ve en sonunda 25 sene geriye giderek bilet bastırıyorsun. Ey Aziz Kocaoğlu sen kimi kandırıyorsun?” dedi.

Millet gitti Aya İzmir kaldı Yaya

İzmir’in becereksiz yönetim anlayışı ile her geçen gün geriye gittiğini söyleyen Doğan, “Bilet sistemiyle 90 dakika ücretsiz aktarma yapan yolcular şimdi ne yapacak biletlerini ortadan ikiye mi bölecek. İşine evine 2 – 3 aktarmayla giden yolcuların mağduriyeti için bir çözüm yolu üretilmediği ortada. Millet gitti aya İzmir kaldı yaya. Vatandaşın mağduriyetini kağıt biletle çözmek iş yapamamanın, hizmet üretememenin, sistemsizliğin sembolü. Sonraki günlerde de muhtemelen otobüslere binişte bilet kesen çalışanlar olacaktır. Şimdi kalkıp Kocaoğlu bir sürü maval anlatacak. Ancak İzmirlinin karnı artık bunlara tok. Beceremediğinizi artık kabul edin ve İzmirli hemşerilerimizi daha fazla mağdur etmeyin. Bizler çağdaş ve sistemli bir kentte yaşamak, yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

Sahteciliği de beraberinde getirecektir

Kağıt biletlerin sahteciliği de beraberinde getirebileceğine dikkat çeken Doğan, “Kağıt biletlerin kullanılması Kocaoğlu’nun 2 haftada açtığı milyonluk zararı daha da arttıracaktır. Bu milyonluk kamu zararın hesabını vermesi beklen Kocaoğlu birde kâğıt bilet bastırarak sahtecilerin önünü açmıştır. Buda İzmir’in zararını kat kat arttıracaktır. Kamu zararını bir yana en büyük sermayemiz olan İzmirli hemşerilerimizin mağduriyeti bir an önce giderilmelidir” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın en güzel balkon ve bahçesi seçildi
Sonraki Haber Hareketsizseniz Vertigo’ya Dikkat

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?