ANA SAYFA > İZMİR > Bilal Doğan: Kocaoğlu ulaşımı yüzüne gözüne bulaştırdı

Bilal Doğan: Kocaoğlu ulaşımı yüzüne gözüne bulaştırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bilal Doğan: Kocaoğlu ulaşımı yüzüne gözüne bulaştırdı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştirerek, “Tecrübesi bürokrat ve iş bilmez bir Büyükşehir Belediye Başkanın yapmış olduğu hatanın bedelini toplu ulaşımı kullanan bir buçuk milyon İzmirli hemşerimiz çekiyor” dedi.

Elektronik kart uygulamasında yaşanan krizin üstünden 50 gün geçtiğini ancak sistemin hala çalışmadığını ve kaosun tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Doğan, “Şuan Kocaoğlu ve bürokratları ne yapacaklarını bilemiyorlar. Beceriksizlikleri işi çorbaya döndürdü, krizin içinden çıkamıyorlar. Bizim önerimiz mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdiğine göre; otobüsü sadece duraklarda gören ulaşımdan sorumlu büyükşehir belediyesi bürokratları Başkan Kocaoğlu’nun başkanlığında toplansın. ESHOT ve İZULAŞ Genel Müdürleri hukukçularla birlikte fikir alışverişinde bulunsun. Sayın Kocaoğlu ve iş bilmez ekibinin İzmirli hemşerilerimizi daha fazla üzmeye, perişan etmeye, vakit kaybına uğratmaya hakkı yok. Mağduriyetin giderilmesi için çözüm üretmek gerekiyor. Ancak büyükşehir belediyesi tam bir sorunlar yumağı olduğu için çözümle ilgili adım atmaktan aciz bir yapıya sahip. Sayın Kocaoğlu ve ekibinin bu durumda ihaleyi iptal edip yeni bir ihaleyi açmaktan başka çözüm yolu yok. Yeni ihaleye ulaşım konusunda kendini kanıtlamış tecrübeli, deneyimli firmaların girmesi için yeni ihale koşulları getirilmelidir” diye konuştu.

İzmirli Hemşerilerimizi mağdur eden Sayın Kocaoğlu ve bürokratlarının beceriksizliğinin bir kez daha tescil edildiğini vurgulayan Doğan son olarak, kıymetli İzmirli hemşerilerimizin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ehil olmayan belediye yönetimini halkımızın takdirine bıraktıklarını belirterek sorunun bir an önce çözülmesi konusundaki çağrısını yineledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar güne sporla başlıyor...
Sonraki Haber MHP'li Koç: İzmir’in 8 projesi 8 vekilin sorumluluğuna verilsin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?