ANA SAYFA > İZMİR > Besliç'ten İzmir çıkarması

Besliç'ten İzmir çıkarması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Besliç'ten İzmir çıkarması

İzmir Bosna Sancak Derneği, 20. Kuruluş yılını Bosna’nın duayen sanatçısı Halid Besliç ile büyük bir gala yemeğinde kutluyor.

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma dernek başkanı Abdullah Gül  20. kuruluş yılına yakışır bir Boşnak buluşması olacağını ifade etti. Gül şöyle konuştu: ''Başta İzmir’de yaşayan Boşnakların olmak üzere Türkiye’nin  dört bir yanından gelecek misafirlere ev sahipliği yapacağız. İstanbul, Bursa, Adana, Ankara, İzmit, Çanakkale kısacası  tüm Türkiye'den  gelecek Boşnak hemşehrilerimizle bir arada olacağımız güzel bir aile buluşmasını gerçekleştireceğiz. Derneğimiz kurulduğu yıldan beri başta İzmir'de yaşayan Boşnakların kültürlerini unutmamalarını Bosna ve Sancakta yaşayan akrabaları ile ilişkilerini güçlendirmek için üslendiği misyonu ve onursal görevi başarı ile gerçekleştirmiştir.Bundan sonra üyelerimiz ve camiamız’da  geçmişten gelen güçlü bağları dahada pekiştirerek  büyük aile misyonunu genç kuşaklarla geleceğe taşıyacağız bu vesile ile tüm hemşehrilerimizi Boşnak dostlarını 21 şubat 2015 cumartesi akşamı Balçova Kaya Termal Otel'de  yapılacak bu muhteşem buluşmaya ve müzik şölenine bekliyoruz''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bucalı kadınlar Özgecan için nöbette
Sonraki Haber 100.yılında Yeşilçam nağmeleri konseri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?