ANA SAYFA > EKONOMİ > BESİAD’te yeni başkan: Algur

BESİAD’te yeni başkan: Algur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BESİAD’te yeni başkan: Algur

Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) yeni başkanını seçti. Son yönetimde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Altuğ Algur başkanlığa getirildi.

Yeni başkan Altuğ Algur, Bostanlı ve büyük ölçekte Karşıyaka’nın ticari, kültürel ve kentsel yaşamını daha da ileri taşımak adına üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti. Algur, “Hep istiyoruz ki Karşıyaka, Bostanlı iyi şeylerle anılsın. Marka şehir olsun, imaj olsun. Yaklaşık 8 yıllık bir sürede Bostanlı’da çok şey yapıldı. Bunun öncülüğünü de BESİAD’ın yapması gerçekten gurur verici. Bizim de çıtayı yükselterek daha fazla üyeyle ve yüksek bir imajla ileriye götürmemiz gerekli.  KOSGEB kredi desteklerinin sürdüreceğiz, üyelerin markalaşma ve kurumsallaşma anlamında katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.
BESİAD'ın yeni yönetim kurulu şöyle:
Başkan Altuğ Algur, Başkan Vekili: Ali Aktaş, Başkan Yardımcıları: Hakan Solak, Emre İpek, Sayman: Selahattin Baykara, Genel Sekreter: Zerrin Tuncer.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hasan Tahsin Arabalı Yolcu Gemisi seferde...
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı İnşaatı'na 24 saat çalışma izni...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?