ANA SAYFA > GÜNDEM > BESİAD'ta yeni başkan Ali Akdaş

BESİAD'ta yeni başkan Ali Akdaş

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BESİAD'ta yeni başkan Ali Akdaş

Kurulduğu 2002 yılından bu yana birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan BESİAD’da yeni yönetim yoğun katılımla gerçekleştirilen genel kurulda seçildi.

Ali Akdaş başkanlık görevini Altuğ Algur’dan törenle devraldı. Bugüne kadar yönetimlerde  emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden ve yeni dönemde de mevcut projelerin devam edeceğini belirten Ali Akdaş, “Yaşadığımız bölgede oluşan sorunlarla ilgili yönetim kurulumıuzdaki arkadaşlarla beraber mesai harcayacağız. BESİAD’ın kuruluş felsefesini ilke edinmiş 30 kişilik yeni, güçlü yönetimimiz şehrin sosyal kültürel ve ekonomik yapısına katkı koymak için sabırsızlanıyor” dedi.

BESİAD’ın her zaman bölge halkının nabzını tutarak esnafa destek olmaya devam edeceğini vurgulayan Akdaş, “Amacımız Bostanlı’yı markalaştırmak ve esnafımızın perakende satışlarını arttırarak refahını ve yaşam kalitesini yükseltmek. Yerel yönetimlerle esnafımız arasında istek, öneri ve çözümler konusunda köprü olmak. İzmirimiz’e yapılacak her desteğin taşıdığı anlamı biliyoruz” diye konuştu.

BESİAD 2017 yılı yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Ali Akdaş, Emre İpek, Hakan Solak, İbrahim Bakırtaş, Pınar Gürkan, Banu Bardük Yalçın, Cemalettin Coşkuner, Kadir Akgün, Sami Arslan, Özge Özşahin, Canan Güldoğan, Özgül Sular, Mert Avşar, Hakan Oraltan, Ahmet Akyüz, Ercan Aybat, Elif Ünal, Ertuğrul Şenel, Gülizar Gökçe Dursun, Yasemen Gezer, Mesut Öztürk, Mesut Tetik, Ümit Güney, Cengiz Altaylı, Ahmet Karaöz, Zehra Yazılıkaya, Anıl Ümit, Ezgi Taş, Gökçe Akay ve Ebru Polat. 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın konuğu Menemen Belediyespor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Daçka karşısında...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?