ANA SAYFA > GÜNDEM > BESİAD Yeni yönetim kurulunu seçti

BESİAD Yeni yönetim kurulunu seçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BESİAD Yeni yönetim kurulunu seçti

BESİAD Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 10 Ekim 2014 tarihinde yapılan olağan Genel Kurulu sonucunda seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Dernek Başkanlığına seçilen Besiad Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, teşekkür konuşmasında, yeni dönemde süpriz çalışmaları hayata geçireceklerini, bunun da en birinci sırasında, hepimizin artık vazgeçilmezi olan cep telefonu üzerinden “Sürdürülebilir Dijital e-yaşamın MODERN YAŞAM MERKEZİ BOSTANLI’da” uygulamaya başlatılması olacağını belirten BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur,  Modern Bostanlı’yı bugünlere getiren esnaf, sanayici, sivil toplum örgütlerine ve halkımıza öncelikli olarak teşekkür ederiz, her çalışmamızda bizlerle birlikte oldular, bizlere büyük destek verdiler, şimdi daha güzelleşen ve büyüyen hem de modernleşen bir BOSTANLI’da bulunuyoruz.

MODERN YAŞAM MERKEZİ BOSTANLI’ya Sağlık ve eğitim alanında kurumların yatırım yapmaları bunun en güzel örneğidir. Ve gelişen, büyüyen Bostanlı da ilişkilerimizi sokak sokak, mahalle mahalle gelitireceğiz, sürdürülebilir ilişkilere dönüştüreceğiz.”

“Esnafımızı Halkımız ile, Sanayicimizi Dünya ile” sanal web ortamında bir araya getireceğiz” diyerek “Dijital e-Yaşam”ı Modern Yerleşim Merkezi Bostanlı’da uygulamaya başlattıklarını, bununla beraber yeni iş alanlarının oluşacağını, istihdamın artarak ekonomiye canlılık geleceğini açıkladı.
İletişim yaygınlaşmasıyla beraber, sağlık, eğitim ve diğer yaşamsal ihtiyaçların kişiler ve kurumlar arasında daha sağlıklı yürütülebileceğini söyleyen Besiad Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, Atatürk Organize Sanayi Bölgemizle başlatacağımız çalışmalar ile de Organize Sanayi Bölgesindeki Sanayicileri yurtdışına açacaklarını, ilk yurt dışı sanayi gezisinin de Hollanda-Türkiye Ticaret Odası ile birlikte Hollanda ya yapılacağının müjdesini verdi.

Kentsel dönüşüm planlamasının içinde olan yerleşim alanlarımız konusunda, halkımızı bilgilendirici toplantıların düzenleneceğini, yetkili kişiler ile yapılacak toplantılarda birçok bilinmezliklerin, akıllardaki soru ve sorunların cevap bulacağını, MODERN YAŞAM MERKEZİ BOSTANLI için çalışacaklarını belirten Besiad Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, bu bağlamda Besiad Derneği olarak, her sokağımızda ne sorun var anında öğrenebileceğimiz, esnafımızı Bostanlı halkına daha yakından tanıtabileceğimiz, bir çalışma içinde olacaklarını söyleyerek, esnafımız ve sanayicimiz için Bostanlı'nın artık farklı bir önemi olacak bizlerde bunu sağlayan bir sivil toplum örgütü olarak çalışmalarımızı yeni yönetim kuruluyla sürdüreceğiz.

MODERN YAŞAM MERKEZİ BOSTANLI'nın hertarafı  artık bir alışveriş merkezine dönüşecek. Sokak sokak sorunlar ve güzellikler 24 saat Besiad derneğine halkımız tarafından iletilebilecek. Avrupa Birliği çalışmalarımız kapsamında bu çalışmalarımızı projelere dönüştürebileceğiz.
Yeni yönetim olarak herkesle, her sektörle, sürdürülebilir iletişim içinde olacağız, Sorunlardan daha hızlı haberdar olacağız, kamuoyunu daha hızlı bilgilendireceğiz ve çözümler için yetkililer ile daha hızlı ve sürekli iletişim içinde olacağız diyerek, Karşıyaka, Bostanlı ve Çiğli’nin bir bütün olarak ele aldıklarını, yerel yönetimler ve resmi kurumlar ile güzel ulusal ve uluslararası organizasyonlara imza atacaklarını açıkladı.

Genel Kurul sonrası seçilen BESİAD Yönetim kurulunda;

Feyyaz Sungur Yönetim Kurulu Başkanlığına
Altuğ Algur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına
Ali Akdaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına
Fatoş Alpuğan Sivil Toplum Komitesi Başkanlığına
Murat Çoban Hukuk İşleri Komitesi Başkanlığına
Gökmen Aykan Bilişim, Tanıtım Organizasyon Komitesi Başkanlığına
Emre İpek Halkla İlişkiler, Komitesi Başkanlığına
M. Aziz Koçdar Kentsel Dönüşüm Komitesi Başkanlığına
Taha Okan Sağlık İşleri Komitesi Başkanlığına
Doğan Fırat Çakmak Bülten Komitesi Başkanlığına
Türker Cevher
Zerrin Tuncer
Mehmet Emin Tok
Mülazım Akbulak
Orkun Sadi Örnek Sekreter
Lokman Hüseyin Uc
Hakan Solak Sayman
Sami Arslan
Selahattin Baykara
Cevdet Aytar
Fikret Solkol
H. Alper Alpman
Yıldız Tüm
Özer Ergin
Abbas Bodal
Cemalettin Coşkuner
Yener Akıska
Cemile Aktan
Ercan Aybat
Abdülkadir Akgün

Denetim Kurulu Üyeliklerine
Mehmet Özyiğit
Murat İpek
Serdar Dinç
Ayşe Mine Olur
Uğur Karslı
H. Fehmi Ulaş seçildiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aziz Kocaoğlu, yerele yetki istedi
Sonraki Haber Kaf Kaf galibiyetten başka bir şey düşünmüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?