ANA SAYFA > GÜNDEM > Besiad Yeni Yönetim Kurulu, Karşıyaka Kaymakamı Yücel'i ziyaret etti.

Besiad Yeni Yönetim Kurulu, Karşıyaka Kaymakamı Yücel'i ziyaret etti.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Besiad Yeni Yönetim Kurulu, Karşıyaka Kaymakamı Yücel'i ziyaret etti.

Besiad (Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği) yeni Yönetim Kurulu, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'i ziyaret ederek, yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Karşıyaka Kaymakamı Sayın Sadettin Yücel, gelişen modernleşen Karşıyaka ve Bostanlı'nın markalaşma yolunda hızla ilerlediğini, gelişmelere destek amacıyla Karşıyaka Kaymakamlığı olarak yeni bir marka/logo çalışmasıyla katkı verdiklerini belirterek, "Karşıyaka'yı ve Bostanlı'yı, kırmızı yeşil renkleriyle birlikte, Karşıyaka'mız için çok özel bir yeri olan Mustafa Kemal Atatürk'ü, Annesi Zübeyde Hanım'ı ve defnedildiği Ferik Osman Paşa Camii'ni marka/logo içinde bir araya getirdiklerini, simgelerin kent yaşımı içinde tanıtımda önemli bir aidiyet kazandırdığını" söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ene çifti İzmir Üniversitesi’ne konuk oldu
Sonraki Haber Ali Erten: Stat projesindeki görevimi bırakıyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?