ANA SAYFA > İZMİR > Bergama çiçek açtı

Bergama çiçek açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama çiçek açtı

14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle Bergama Belediyesi tarafından kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler ve kültür merkezi konseri çıkışında sanatçı ve izleyicilere dağıtılan nergislerin mis kokusu ilçeyi sardı.

UNESCO Dünya Mirası Bergama’da dağıtılan nergisler günün sürprizi oldu. Devlet hastanesi, Siyasi partiler, Emniyet, Kaymakamlık, Belediyenin de içinde yer aldığı kamu kurum ve kuruluşlarına buket buket dağıtılan nergis çiçeği ile sevgi dolu bir yıl temennisinde bulunuldu.  

İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'nun Sevgililer Günü Özel Konseri'nde  "Tango ve Valsler" sahnesi ardından, konser çıkışı Kültür Merkezi’nde izleyici ve sanatçılara nergis çiçeği sürprizi yapıldı. Şef Gürhan Karakiraz yönetiminde solistler Çiçek Bilen ve Dağhan Aslanger'in keyifli konseri ardından dağıtılan nergis çiçeği mis kokusu ile kültür merkezi fuaye alanını çiçek bahçesine dönüştürdü. Belediye Başkanı Hakan Koştu, bu güzel konser için İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’na teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta kaçak kesime ortak operasyon
Sonraki Haber Bayraklı’da 20 bin aileye sürekli destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?