ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da 20 bin aileye sürekli destek

Bayraklı’da 20 bin aileye sürekli destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da 20 bin aileye sürekli destek

Sürdürülebilir sosyal projeler sayesinde, ihtiyaç sahibi Bayraklılıların derdine derman olan Bayraklı Belediyesi, düzenli olarak yardım sağlanan aile sayısını 20 bine yükseltti.

Bayraklı Belediyesi, pandemi süreci, 30 Ekim depremi ve sel felaketlerinde ortaya koyduğu “dayanışma ağını” genişletti. İlçe genelinde, dar gelirli tüm ailelere destek olmak için imkanlarını seferber eden belediye ekipleri, sürekli yardım sağlanan aile sayısını 20 bine yükseltti. Belediye tarafından kayıt altında tutulan hanelere düzenli olarak gıda kolileri gönderilirken, ihtiyaç sahibi ailelere de ev eşyası ve kıyafet yardımı yapılıyor. Özellikle kış aylarında, yakacak ihtiyaçları da belediye tarafından karşılanıyor. Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince ulaştırılan hizmetler, ilçe sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Biz bu yola çıkarken, Bayraklı’da hiç kimse yatağa aç girmeyecek dedik. Belediyenin tüm imkanlarını seferber ederek, ihtiyaç sahiplerine destek olacağımızı söyledik. Bu anlayışla, dar gelirli ailelerimize, çeşitli konularda düzenli olarak destek oluyoruz. Ortaya koyduğumuz sosyal yardımlaşma ve dayanışma ağıyla Bayraklı’daki her haneye dokunuyoruz! Çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bergama çiçek açtı
Sonraki Haber Çiğlili öğrenciler iklim değişikliğine resimleriyle dikkat çekecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?