ANA SAYFA > GÜNDEM > Berber açıkladı: Diker'in istifası başkan adaylığı için...

Berber açıkladı: Diker'in istifası başkan adaylığı için...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Berber açıkladı: Diker'in istifası başkan adaylığı için...

Karşıyakalı siyasetçi Volkan Berber, "Ahmet Diker'in Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcılığından istifası Karşıyaka Belediyersi'ne başkan aday adaylığı için" dedi.

Volkan Berber'in KARŞIYAKA HABER'e yaptığı açıklaması şöyle:
"CHP'nin kentteki kalesi olarak bilinen Karşıyaka'da partinin emektar isimlerden Ahmet Diker 2022 yılının Haziran ayında atandığı belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa etti. Diker'in süreçte belediye başkan aday adayı olmak için bu kararı aldığı öğrenildi.  Türkiye siyaseti yüzünü yerel seçimlere çevirirken aday adaylıkları noktasında hareketlenmeler de başladı. Bu kapsamda bir önemli gelişme de İzmir'de yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kentteki kalesi olarak bilinen Karşıyaka'da partinin emektar isimlerden Ahmet Diker 2022 yılının Haziran ayında atandığı belediye başkan yardımcılığı…
Karşıyaka Haber'de haberi çıkan ve Karşıyaka'ya Karşıyakalı başkan adayı isteyen gerekirse çadır kuracağız diyen Volkan Berber'in sürpriz adayını açıklaması Karşıyaka menfaatinedir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Boşanma Hukuku
Sonraki Haber Bostanlıspor'un Avrupa 3.sü Başay'ı müdür Eskici kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?