ANA SAYFA > SPOR > Belly-Fit ve Yogalates Kursları başlıyor...

Belly-Fit ve Yogalates Kursları başlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Belly-Fit ve Yogalates Kursları başlıyor...

Bostanlıspor Spor Kulübü tarafından kadınlarımıza yönelik sağlık, spor, dans, düşünceyi bir arada bulunduran 2 yeni kursu başlıyor.

Eğitmen Ece Erdir yönetiminde Bostanlı Gode Cengiz Spor tesislerinde şubat ayında başlayacak olan Belly-Fit ve Yogalates kurslarının ön kayıtlarının sürdüğünü ifade eden Bostanlıspor Yönetim kurulu üyesi Ebru Dıvrak, "Kadınlarımız çok şanslı. Çok iyi bir eğitmenle anlaştık ve kurslarımızı başlatıyoruz. Belly-fit çalışmasına müziğin coşkusunu, ritmini hissetmenin hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı diyeceksiniz. Hızlı ve kolay koreografilerle bedeniniz kardiyo yaparak fazla kilolardan kurtulacak. Adeta çalışmanın bitmemesini isteyeceksiniz. Yogalates ise yoga ve pilatesin aynı anda yapılmasıdır. Bu çalışmalarda da beden, zihin ve ruh birlikteliğini yoga ve meditasyon eşliğinde yeniden tanıyacak, pilates ile kasları ve eklemleri güçlendirmenin yollarını arayıp bulacaksınız. Üstelik de nefesiniz size yol arkadaşı olacak. Bu çalışmaların tamamını konusunda uzman olan eğitmen Ece Erdir yaptıracak. Kurslar,  hafta içi çarşamba, cuma, hafta sonu cumartesi günleri yapılacak.  Ayrıntılı bilgi ve kayıt için 0 544 7351912 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertifikalı kursa ilgi büyük
Sonraki Haber Başkan Soyer'den miting gibi açılış töreni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?