ANA SAYFA > İZMİR > Belediye otobüsünde tinerci dehşeti...

Belediye otobüsünde tinerci dehşeti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Belediye otobüsünde tinerci dehşeti...

Karşıyaka'dan Bayraklı'ya seyir halinde olan belediye otobüsü Turan duraklarına geldiğinde madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi yolcuların üzerine şişe içerisindeki tineri attı.

Olay, bugün akşam saat 20.30 sıralarında Bayraklı-Turan otobüs duraklarında meydana geldi. Karşıyaka'dan Bayraklı yönüne seyir halinde olan Mustafa Yıldırım idaresindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 35 BVM 18 plakalı 240 hal numaralı Zübeyde Hanım Mahallesi-Halkapınar Metro 2 seferini yapan ESHOT otobüsü durağa yolcu almak için yanaştığı sırada madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi elindeki yanıcı maddeyi yolcuların üzerine attı.

Üzerine yanıcı madde gelen İshak Yılmaz'ın elbiseleri yanmaya başladı. Olayı fark eden şoför aracı durdururken, şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştı.Bu sırada durakta bekleyen yolculardan Ender Yıldırım, Yılmaz'ın elbiselerini çıkartırken, durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sırtında yanıklar oluşan Yılmaz ve üzerine yanıcı madde isabet eden Behlül Özduran, yapılan müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Göztepe ile ortak çalışma yapıyor...
Sonraki Haber Eller günde en az 4 defa yıkanmalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?