ANA SAYFA > GÜNDEM > Belediye Meclisi’nden engelli sporculara ödül

Belediye Meclisi’nden engelli sporculara ödül

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Belediye Meclisi’nden engelli sporculara ödül

Karşıyaka Belediye meclisi Aralık ayı toplantısının ilk oturumu, Karşıyaka Belediyesi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantının başında Karşıyaka Belediyespor’a bağlı Bocca takımı oyuncularına Belediye Meclisi kararıyla para ödülü verildi. Sporcu Murat Kelmer ve takımın antrenörüne 750’şer lira, takımdaki diğer sporculara 500’er lira ödül takdim edildi. Meclis oturumuna Karşıyaka’nın efsane futbolcusu Cengiz Kocatoros’un eşi ve kızı da katıldı. Başkan Akpınar, efsanenin ailesine çiçek ve üzerinde “I love Karşıyaka” ifadesi bulunan biblolar hediye etti.

Meclis toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hayatını kaybeden Lemi Yerli’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek sözlerine başladı. Başkan Akpınar ayrıca geçtiğimiz haftasonu babasını kaybeden CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu’ya da taziyelerini iletti.

Türkiye’nin karanlık günlerden geçtiğini söyleyen Akpınar, “Diyarbakır’da Baro Başkanı vuruluyor. Tarihin korunması, tarihi alanların tahrip edilmemesi, ülkede barış ortamının olması için mücadele ederken, bir camide vuruluyor. 102 vatandaşımız barış isterken öldürülüyor. Temennimiz bu karanlık dönemin bir an önce sona ermesidir” dedi.

Konuşmasında Can Dündar’ın tutuklanmasına da değinen Akpınar, “Gazetecilik ödülünü Can Dündar’a vermiştik. Seçimler nedeniyle ödül törenimiz ertelendi. Daha sonra ödül töreninin olduğu gün Ankara katliamı yaşandı, yine ertelemek zorunda kaldık. 1 Kasım seçimlerinden sonra yaparız derken şimdi de Can Dündar cezaevine girdiği için yapamıyoruz. Umarım 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde kendisine ödülünü verme şansımız olur” ifadelerini kullandı.

Başkan Akpınar daha sonra belediyenin aylık faaliyetleri hakkında genel bir bilgilendirme yaptı. Başkanın bilgilendirme konuşmasının ardından gündemin oylandığı toplantı, ikinci oturumun tarihi belirlenerek sona erdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir için yine iptal kararı...
Sonraki Haber Karşıyaka Devlet Tiyatrosu 2017'de hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?