ANA SAYFA > SPOR > Belediye çalışanları bu kez sahada ter döktü

Belediye çalışanları bu kez sahada ter döktü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Belediye çalışanları bu kez sahada ter döktü

Belediye personeli arasında birlik ve dayanışma duygusunu geliştirmek ve sportif faaliyetleri özendirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ düzenledi. Onlarca çalışan, bu kez ‘sahada’ ter döktü.

Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ bu yıl 16 Ekim-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirildi. 140 personelin katıldığı turnuvaya Karşıyaka’nın Efsaneleri Spor Tesisleri ev sahipliği yaptı. Maçlarda kıyasıya mücadele eden ekipler, hem performansları hem de dostluklarıyla göz doldurdu. Sahada olamayan belediye çalışanları da tribünlerde arkadaşlarına destek verdi.

Turnuva sonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibi şampiyonluğa ulaştı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ikinci, Park ve Bahçeler Müdürlüğü üçüncü, Güvenlik Birimi ise dördüncü oldu. Turnuvada 18'er gol atarak Gol Kralı seçilen Sadık Yılmaz (Temizlik İşleri Müdürlüğü) ve Muhammed Sayni (Park ve Bahçeler Müdürlüğü) kupayı birlikte kaldırdı. Maçlarda forma giyen tüm çalışanlara anı madalyası verilirken, dereceye giren takımlara kupa ve madalya takdim edildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Centilmence mücadeleleri ile çok başarılı bir turnuvaya imza atan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum. Başarımızın gücü olan birlik ve beraberliğimizi her alanda en iyi şekilde sergilemeye, örnek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı 3 eski yönetici İYİ Parti İl Yönetimine girdi
Sonraki Haber Karşıyakalı tiyatro sanatçısının oyunu 29 Aralık'ta...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?