ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bedia Muvahhit Ödülleri'nde, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'na 3 dalda adaylık

Bedia Muvahhit Ödülleri'nde, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'na 3 dalda adaylık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bedia Muvahhit Ödülleri'nde, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'na 3 dalda adaylık

Bu sene 7.si düzenlenecek Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri 16 Mayıs 2016 tarihinde Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. İzmir'in en önemli tiyatro ödüllerinden birisi olan Bedia Muvahhit Ödülü'ne, bu yıl Karşıyaka Belediye Tiyatrosu da 3 dalda aday gösterildi.

Çağlar İşgören'in İzmir'in sanat yaşamına kazandırdığı Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri'nde 13 dalda ödül ile birlikte "Yılın En Başarılı Oyun Yazarı", "Sanata Destek Veren Yerel Yönetici Ödülü" ve "Yılın En Başarılı Anadolu Tiyatrosu" olmak üzere 3 ayrı özel ödülde veriliyor.  Başta Haldun Dormen'in katıldığı törene Göksel Kortay, Selçuk Yöntem, Oya Başak, Melek Baykal, Zeynep Tedü, Kerem Atabeyoğlu, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Atılgan Gümüş, Cenk Bıyık gibi sanatçılar konuk olacak. Ödül töreninde Karşıyaka Belediye Tiyatrosu da "Yılın en başarılı giysi tasarımı", "Yılın en başarılı genç kuşak erkek oyuncusu" ve "Yılın en başarılı genç kuşak kadın oyuncusu" kategorilerinde ödül için yarışacak.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleceğin bilginleri projelerini sergiledi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka normal sezonu Giresun deplasmanında tamamlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?