ANA SAYFA > EKONOMİ > Becker'in bayi buluşmaları 2015 yılında da devam ediyor

Becker'in bayi buluşmaları 2015 yılında da devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Becker'in bayi buluşmaları 2015 yılında da devam ediyor

Dünyanın önde gelen otomasyon sistemleri üreticisi Becker, Türkiye’deki bayileri ile buluştuğu etkinliklerine 2015 yılında da devam ediyor. Yeni yılın ilk buluşmasını Adana’daki bayileri ile gerçekleştiren şirketin Türkiye CEO’su Volkan Kebir, sektörün ve müşterilerin nabzını her an tutan, talep ve beklentilerini 7 gün 24 saat karşılayan bir çalışma prensibi benimsediklerini vurguladı.

Adana’ da gerçekleşen bayi buluşmasına 250’ye lakın bayi çalışanın aileleriyle birlikte katılmasının önemine dikkat çeken Kebir,  “Bu toplantılarımızda panjur, perde, tente ve endüstriyel kapı sistemleri için motor ve kontrol ünitelerinde Alman Becker markasının güvenini ve çalışma disiplinini bayilerimize anlatıyor, taleplerini ve önerilerini not alıyoruz. Bugün için yurt çapında 500’e ulaşan bayi sayımız ile sektöründe hızla büyüyen ve pazara hakim konuma ulaşan bir markayız. Ürünlerimizin kalitesi, müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan yaklaşımımız ile Becker, sektördeki marka konumunu giderek güçlendirmekte ve her geçen gün daha fazla firma tarafından tercih edilmektedir. Bu noktada Becker bayisi olmanın sektör içinde önemli bir kartvizit olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim.  Becker gibi özellikle Alman kökenli firmalar,  ürünlerini satacak bayileri titizlikle seçerler. Bayimizin yapacağı herhangi kusurlu bir hareket, markamızın değerine ve itibarına zarar verecektir. Bu konuda son derece seçici ve hassas davranmaktayız. Bu seçicilik Becker’in kalitesini, uygulama aşamasında da arttırmaktadır. Ben bu yetkinlikleri sağlayan tüm bayilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Bayileri, birer çalışma arkadaşı ve Becker ailesinin ferdi olarak gördüklerini kaydeden Volkan Kebir, bu nedenle bayi toplantılarına aileleri de çağırdıklarına dikkat çekti.

Becker Türkiye CEO’su Volkan Kebir, şu değerlendirmeyi yaptı: “Ben de Adana’daki toplantıya eşim ve çocuklarımla katıldım. Bu bakış açısıyla bayilerimizle daha sık bir araya gelerek tanışmak, öneri ve sorunlarını dinlemek ve yüz yüze iletişim halinde olmak istiyoruz. Bayilerimizden gelecek geri dönüşlerle iyileştirmeye açık alanlarımızı belirleyerek daha iyi hizmet verebilmenin arayışı içindeyiz. Bayilerimiz marka değerimizi her geçen gün büyütüyorlar. Bu toplantılarımızı 2015 yılında da sistematik olarak yurdumuzun farklı illerinde gerçekleştireceğiz.”

Toplantıya katılan bayilere teşekkür eden Volkan Kebir, katılımcı firma temsilcilerine birer plaket takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın konuğu Osmanlıspor...
Sonraki Haber PFDK'dan Karşıyaka'ya 40 bin TL ceza

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?