ANA SAYFA > SPOR > Becker Denizspor yeni sezonu açtı

Becker Denizspor yeni sezonu açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Becker Denizspor yeni sezonu açtı

Yeni sezonu açan Becker Denizspor futbol takımı 20 sporcu ve yöneticilerden oluşan kadro ile Foça Hanedan Beach Resort Otel’de kamp yaptı.

Becker Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir ve Denizspor Başkanı A. Selçuk Sert’ in de katıldığı kampta, Dikili Çandarlı Belediyespor ile hazırlık maçı yapan Becker Denizspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.
Denizspor’ a Ağustos ayında sponsor olan Alman firması Becker’ in Türkiye Genel Müdürü Volkan Kebir’ in  organize ettiği kamp, futbolcular için de moral oldu. Kebir, Denizspor’a sponsorluklarının sadece maddi düzeyde kalmayacağını, Becker adını taşıyan proje ve organizasyonların hepsinde olduğu gibi, gerçek bir takım ruhuyla hareket edeceklerini bildirdi. Yöneticilerle sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Kebir, takımın başarılı olması için ihtiyaç duyulan her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.  
Gerçekleşen kampta, Volkan Kebir ve Selçuk Sert, sporculara yeni sezonda başarı diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Römorktan Düşen İşçi Öldü
Sonraki Haber İzmir'in vizyon Planı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?