ANA SAYFA > SPOR > Becker 35 Albatros'a ''Vekil'' desteği

Becker 35 Albatros'a ''Vekil'' desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Becker 35 Albatros'a ''Vekil'' desteği

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel, Türkiye Kadın Basketbol Ligi 2. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Becker 35 Albatros Kadın Basketbol takımına destek verdi. Bornova Işıkkent Spor Tesisleri'nde Becker 35 Albatros ve Bursa Zeytin Tur arasında oynanan maçı izlemeye giden Atila Sertel, 2015 yılında bir grup iş adamı ve iş kadının, kadın sorunlarına kadın basketbolu ve spor ile çözüm bulmak adına kurulduğu kulübün tüm İzmir tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Maçı Kulüp Başkanı Volkan Kebir ve Becker firmasının diğer yöneticileriyle izleyen Atila Sertel, Becker 35 Albatros Kadın Basketbol takımının bundan sonraki süreçte taraftarı ve destekçisi olacağını belirtti.

Bir çok konuda ilklere imza atan İzmir'in sportif faaliyetlerde yeterli desteği görmediği için istenilen başarıyı elde edemediğini ifade eden CHP Milletvekili Sertel, bu anlamda Alman merkezli Becker firmasının 35 Albatros Kulübü'ne sağladığı desteğin çok önemli olduğunu ifade etti.

Bornova Muhammet Yıldız Işıkkent Spor Tesisleri'nde Becker 35 Albatros – Bursa Zeytin Tur arasında oynanan maç, 80-46 35 Albatros'un galibiyetiyle sonuçlandı. Maçtan sonra sahaya inen Atila Sertel, kadın basketbolcuları tebrik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Olay yaratan tuvalet mahkemeye taşınıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?