ANA SAYFA > İZMİR > Becker 35 Albatros, 'özel' çocukların yanında

Becker 35 Albatros, 'özel' çocukların yanında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Becker 35 Albatros, 'özel' çocukların yanında

TKB2L’de şampiyonluk mücadelesi veren Becker 35 Albatros Spor Kulübü, bu sezon sportif başarısının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Becker 35 Albatros Spor Kulübü bu kez Bornova Özel Eğitim Kurumlarında Eğitim gören özel çocuklar için okul bahçesine trambolin yaptırdı.

Becker 35 Albatros Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kebir öncülüğünde Bornova Özel Eğitim Kurumlarını ziyaret eden kulüp yetkilileri, 'özel' çocuklara büyük bir sürpriz hazırladı. Ders çıkışı okul bahçesinde trambolin olduğunu gören Özel Çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Dakikalarca oyun oynayan özel çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Okul müdürü Onur Kafes, bu ziyaretlerinden ve okula hediye edilen trambolinden dolayı Burcu Kebir’e teşekkürlerini ileterek “Bu güzel ziyaretiniz ve anlamlı hediyeniz için Becker 35 Albatros Spor Derneği’ ne çok teşekkür ederiz. Özel çocuklarımızın sosyalizasyon sürecini sağlıklı tamamlamaları için biz eğitimciler kadar sizlerin de sorumluluk almasından büyük mutluluk duyuyoruz. Becker Spor yetkilileri, çocuklarımızın eksikliğini gidermek için gerekli adımları atan bir spor camiası olduğunu bir kere daha göstermiş oldu. Bu ilgileri için tüm çocuklarımız adına teşekkür ederim” dedi.

Okul yönetiminden çocuklar ve eğitim hakkında bilgi alan Burcu Kebir, tüm sınıfları tek tek gezerek hocalarla da sohbet etti. Okulun diğer eksiklerini gidermek için de çalışacaklarını söyleyen Kebir “Bu çocukların gülümsemelerine vesile olmak kadar güzel bir duygu yok. Bu çocukların her biri çok özel ve özel ilgiyi hak ediyorlar. Becker 35 Albatros Spor Derneği'ni kurarken amacımız sadece sportif faaliyetler yürütmek değil; aynı zamanda sosyal sorumluluklarımızı da yerine getirmekti. Her geçen gün projelerimizin kapsamını genişletiyoruz, daha fazla insana, daha fazla çocuğa ve daha fazla kadına elimizi uzatıp, yanlarında olmak için çabalıyoruz. İnanıyorum ki ilerleyen süreçte Becker 35 Albatros Spor Derneği, sosyal projeleriyle pek çok kurum ve kuruluşa örnek teşkil edecektir” diyerek Rota Eğitim Araçları Merkezine de gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da ''Yerli Köpek Irkları Çalıştayı'' yapıldı
Sonraki Haber Umut yolcularının son durağı kimsesizler mezarlığı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?