ANA SAYFA > İZMİR > BBP İzmir'de yeni il başkanı görevi devraldı

BBP İzmir'de yeni il başkanı görevi devraldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BBP İzmir'de yeni il başkanı görevi devraldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende eski il başkanı İsmail Gider, il başkanlığı görevini yeni il başkanı Erdem Öksüz'e devretti.

Kısa bir süre önce yeni adresine taşınan Karabağlar'daki BBP İl Başkanlığı'nda yapılan törende, Alperen Ocakları Ege Bölge Başkanı Erdem Öksüz partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda getirildi. 
 
SELEFTEN TAM DESTEK
 
Çok sayıda partilinin katıldığı törende söz alan BBP eski İl Başkanı İsmail Gider, ''BBP olmak zor, Büyük Birlik Partili kalmak çok daha zor. Bu partide paylaşılacak gelirler yok. Bizler sefaya değil, cefaya talip insanlarız. Biz liderimizi bu davaya şehit verdik. Gerek ocak olsun gerekse de parti olsun davamıza bağlıyız. Makamlar, mevkiler geçici. Şu makamı bizden çok daha fazla hizmet edebilecek bir kardeşimize, Erdem Başkan'a devrediyoruz. Kanımızın, terimizin son damlasına kadar bu davaya hizmet edeceğiz. İl başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Ama her zaman için Erdem Başkan ve yönetimin gücümüzün yettiği kadar yanındayım'' diyerek il başkanlığı görevini BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz'e devretti.
 
KUR'AN VE BAYRAKLI DEVİR TESLİM
 
Bizim rehberimiz Kur'an-ı Kerim diyerek önce Kur'an'ı sonra da Türk Bayrağını öperek teslim alan BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
''En eski ilbaşkanlarımızdan bugüne kadar bayrağı dalgalandırıp bizlere ileten başkanlarımıza teşekkür ediyorum'' diyen BBP İzmir İl Başkanı Öksüz, bu siyasi çizgiden ayrılmayacaklarının altını çizdi.
Alperenler'in yeminini olması gereken yerlerde ispat ettiklerine değinen Öksüz şöyle konuştu: ''Son günlerde artan terör olaylarından millet olarak acımız büyük. Şahsım ve teşkilatım adıma başsağlığı diliyorum. Rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi terörle mücadele olur, terörle müzakere olmaz. Bu acı günlere gelmemizin sebebi terörle müzakere etmeye çalışanlardır. Sivrisinekler öldürülerek bataklıklar kurutulmaz. Keşke haklı çıkmasaydık, ama yine haklı çıktık. Çözülme süreci adı altında paneller düzenleyip bu tehlike karşısında uyarılarımız olmuştu. Terör örgütüyle görüşmeler sürdürenler bu işin sorumlularındandır.''
 
KENDİ BAŞLATMADIĞIMIZ EYLEMLERDE YOKUZ
 
Son zamanlarda HDP binalarına yapılan saldırılarla hiç bir alakalarının olmadığını söyleyen Öksüz konuşmasını şöyle sürdürdü: ''22 yıldır yol haritası belli olan Alperenler, kendi başlatmadıkları hiç bir eylemin içerisinde olmamıştır, olmayacaktır. Biz devletin hiç bir imkanından yararlanmayan bir harekete sahip olarak, hareketimizde yer alanlar gönülden imanlı, düsturlu, ahlaklı insanlardır. Bizim bayrağa olan sevgimiz, şehitlere olan saygımız tartışılmaz. Eğer biz bir eylem başlatırsak; sorun neredeyse orada başlar bitene kadar da sürdürürüz. Biz gönüllerde yaptığımız eylemlerle yer alıyoruz.''
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşte dev derbinin tarihi...
Sonraki Haber Bayramda ulaşım yüzde 50 indirimli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?