ANA SAYFA > GÜNDEM > Bayram ziyaretinde 100. yaş günü partisi...

Bayram ziyaretinde 100. yaş günü partisi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayram ziyaretinde 100. yaş günü partisi...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçenin bilinen en yaşlı insanı olan Meziyet Onur’un da 100. yaş gününü kutladı, "Geçmişten güç alarak, geleceğe güvenle yürüyoruz" dedi.

Bayramda çat kapı ziyaretlerine devam eden Başkan Akpınar, Karşıyaka'nın bilinen en yaşlısı Meziyet Onur’u ziyaret ederek hem bayramını hem de 100. yaş gününü kutladı. Aksoy Mahallesi'nde oturan 1916 doğumlu Meziyet Onur'un evine konuk olan Başkan Akpınar, 100. yaş pastasını da Meziyet Teyze ve yakın akrabaları ile kesti, Atatürk portresi işlemeli halı hediye etti.
Bir kenti geleceğe taşımak için geçmişten güç almak gerektiğini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Kent için yollar, kaldırımlar yapmak ne kadar önemli görevlerse, insanlar arasındaki vefa duygusunu yaşatmak ve bir döneme tanıklık etmiş değerlerimizi mutlu etmek de o kadar önemli. Atatürk'ü görmüş, Karşıyakamızın yüz yıl öncesine tanık olmuş Meziyet Teyzemizin 100’üncü yaşını ve bayramını kutladık, onurlandık. O bize Atatürk’ü anlattı, biz ona gelecek hayallerimizi… Umarım daha uzun yıllar, sağlıklı bir şekilde bizimle olur” diye konuştu.
Çocukluğunda Atatürk’ü gördüğünü belirten asırlık çınar Meziyet Onur “Başımı okşadı. Bir hafta saçlarımı yıkamadım. O günlerin özlemini çekiyorum. Biz bu güne kadar geldik. Bundan sonra, genç ve dinamik yöneticilerimizin, kentimizi ve ülkemizi en iyi yerlere getirmesini diliyorum. Başkan Akpınar geçen yıl da beni ziyaret etti. Kendisini yanımda görmek beni çok mutlu ediyor. Bu dönemde, vefa ve karşılıksız sevgi çok önemli. Bu duyguları hala yaşamak ve yaşatmak ne güzel. Yolu açık olsun” dedi.

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKÇÜ’den bir ilk daha
Sonraki Haber Metin Hara: ''Mutluluğun formülü paylaşmak''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?