ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’ya bir kültür merkezi daha

Bayraklı’ya bir kültür merkezi daha

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’ya bir kültür merkezi daha

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni kültür merkezleri kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Postacılar Mahallesi’ne yapılacak ve 2017’de tamamlanması planlanan 2 bin 300 metrekare kapalı alana sahip merkezin ihale süreci başladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Proje, bölgede önemli bir ihtiyaca yanıt verecek” dedi.

Bayraklı Belediyesi, ilçedeki yatırımlara ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Nafiz Gürman Mahallesi’nde kültür merkezi ve sağlık evinin açılışını gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Postacılar Mahallesi’ne yapılacak kültür merkezi için de ihale sürecini başlattı.

3 KATLI OLACAK

Yaklaşık 750 metrekare oturma alanına sahip olacak tesis 3 kattan oluşacak. Projede bodrum katında 18, dışarıda 19 olmak üzere 37 araçlık otopark alanı da tasarlandı. Zemin ve 1. katlarda idari ofisler, danışma ve çay ocağı bulunacak. Zemin katındaki düğün salonu 450 metrekare, birinci kattaki salon ise 550 metrekare olacak. Bu salonlar vatandaşların mutlu günlerine de ev sahipliği yapacak. Ayrıca, burası semt merkezi olarak da kullanılacak.

İHTİYACA GÖRE PROJE

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, projenin ihale sürecini başlattıklarını belirterek, “Gerçekten güzel bir proje olacak. 2017’nin sonunda bu projeyi bir aksilik olmazsa tamamlamayı hedefliyoruz. Kültür merkezinde kurslar düzenlenecek. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız buradan yararlanacak. Bölgenin düğün salonu ihtiyacını da bu merkezimizde karşılayacağız. Vatandaşlarımızın mutlu günlerine ev sahipliği yapacağız. İhtiyaca göre projeler üretiyoruz. Şimdiden bu projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar’da ''Yaşar Kemal buluşmaları'' başlıyor
Sonraki Haber Ege Üniversitesi'ne FETÖ operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?