ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı'da okullar mis gibi oldu

Bayraklı'da okullar mis gibi oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı'da okullar mis gibi oldu

Bayraklı Belediyesi 2016-2017 eğitim öğretim dönemi öncesi okulları elden geçirdi. Okullarda detaylı temizlik başlatan ekipler, baştan sona öğretim yuvalarını tertemiz yaptı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görmeleri için çaba gösterdiklerini söyledi.

Bayraklı Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri okulları öğrenciler için hazırlıyor. Öğrencilerin iyi bir ortamda eğitim görebilmesi için “hijyen” seferberliği başlatan ekipler, okulları adeta çiçek bahçesine çevirdi. Belediye ekipleri İhtiyaç duyulan okullarda bahçe düzenlemesi de gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Göreve geldiklerinden bu yana gerek ibadethanelere gerekse de eğitim kurumlarına desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Okullarımız pazartesi günü açılıyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin temiz bir ortamda eğitim görmeleri için belediye olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Okullardaki eksiklikleri imkanlar ölçüsünde giderdik. Tüm öğrencilerimize yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üreticiye destek, vatandaşa hizmet
Sonraki Haber Kentsel Dönüşüm'de tıkla öğren dönemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?