ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da ilaçlama seferberliği

Bayraklı’da ilaçlama seferberliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da ilaçlama seferberliği

Bayraklı Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte artan sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı. Tam donanımlı araçlar ve uzman personeller tarafından tüm cadde ve sokaklarda yürütülen çalışmalar vatandaşlarda memnuniyet yarattı.

Bayraklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, yaz mevsiminde artan sivrisinek ve haşerelerle mücadele çalışmaları hız kazandı. Tam donanımlı üç araç ve uzman personellerle aralıksız devam eden çalışmalar kapsamında, ilçenin tüm cadde ve sokakları her gün ilaçlanıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alan belediye ekipleri, özellikle yeşil alanlar, çöp konteynerleri, dere kenarları başta olmak üzere tüm mahallelerde çalışma yürütüyor. Ekiplerin ilaçlama seferberliği, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte çoğalan sivrisinek ve haşerelere karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak tüm sokaklarımızda çalışmalarımıza aksatmadan devam ediyoruz. Yaz döneminin rahat ve huzurla geçmesini hedefliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü'nden şirket açıklaması
Sonraki Haber İzmir'de yatırım miktarı arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?