ANA SAYFA > SPOR > Bayanlara sporla sağlıklı zayıflama çağrısı...

Bayanlara sporla sağlıklı zayıflama çağrısı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayanlara sporla sağlıklı zayıflama çağrısı...

Bayanların sağlıklı ve ekonomik fiyatlarla fazla kilolarını atması için özel spor programı yapan Bostanlıspor'dan çağrı: "Gelin sporla sağlıklı zayıflayın..."

İşin uzmanı antrenör Gizem Kılıçaslan yönetiminde hafta içi akşam saatleri ve hafta sonu yapılacak olan zumba, aerobik, pilates ve son günlerin modası olan trx kursları Bostanlı'da Gode Cengiz Spor Tesisleri'nde yeni açılan cimnastik salonunda yapılacak.

Salonda, sıcak bir ortamda, aile havasında yapılması projelendirilen “Bayanlar sporla sağlıklıdır”  çalışmaların aile bütçesine uygun olduğunu ifade eden Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, Karşıyaka’da ve özellikle de Bostanlı, Atakent, Nergiz, Goncalar, Alaybey, Bahriye Üçok başta olmak üzere merkezde oturan bayanların yürüme mesafesindeki Gode Cengiz Spor Tesisleri salonunda yapılacak olan çalışmalara davet etti.

Asbaşkan Muzaffer Tuğsavul, “Bayanların sağlıklı yaşamalarını, varsa fazla kilolarını tesislerde bırakmalarını ve fit bir vücuda sahip olmalarını hedeflediğimiz bu projemiz mahallesinde oturan tüm bayanlarımızı spora bekliyoruz. Bu tesisler ve salon onların spor yapması için her dakika hizmetindedir” dedi.

Bu konuda www.bostanlispor.com web sitesinden ayrıntılı bilgi alınabilinileceğini de sözlerine ekleyen Tuğsavul şöyle devam etti: "Bayanlar isterlerse çocuklarını da getirebilirler. Onlar için de spor yapma olanaklarımız mevcut. Cimnastik, mini tenis, basketbol, futbol, tenis, judo, aikido, kenjutsu, masa tenisi, halk oyunları çalışmalarımız devam ediyor. Herkesi spor yapmaya bekliyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Mike Green'i açıkladı
Sonraki Haber Başkan Akpınar, miniklerle sohbet etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?