ANA SAYFA > SPOR > Basketbol Adamları Derneği'nden Pınar Karşıyaka'ya kutlama...

Basketbol Adamları Derneği'nden Pınar Karşıyaka'ya kutlama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Basketbol Adamları Derneği'nden Pınar Karşıyaka'ya kutlama...

Basketbol Adamları Derneği, Türkiye Basketbol Ligi Play Off Final Turunda Anadolu Efes'i 4-1 ile geçerek 28 yıl sonra bir kez daha şampiyonluğa ulaşan Pınar Karşıyaka'yı kutlayan bir açıklama yayınladı.

Basketbol Adamları Derneği Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Avni Erboy, şampiyonlukta emeği geçen herkesi Karşıyaka Ailesi'ni ve final serisine renk katan, Anadolu Efes'i de sahadaki centilmenliği nedeniyle kutladı.
Basketbol Adamları Derneği Yönetim kurulu açıklaması şöyle:

"Başarının doruğuna; inanmışlık, kararlılık, birlik, beraberliğin yanı sıra taraftarıyla bütünleşmesi ve örnek bir aile olarak hayallerini gerçekleştirmek amacıyla çıkan Pınar Karşıyaka zorlu lig maratonu, ardından play off serisindeki devleri aşarak 28 yıl sonra bir kez daha şampiyonluğa ulaştı.
Sevenlerini mutluluk gözyaşlarına boğan, inanılmaz bir sevinc yaşatan Karşıyaka Spor Kulübü'nün nadide çiçeği basketbol takımının zafere ulaşan ekibi (Başkanlar Fatih Diniz, Ali Erten, şube başkanları Turgay Büyükkarcı, Taner Ustaoğlu, yönetim kurulu üyeleri, şube yöneticileri, teknik ekibinde malzemecisinden, genel menajerine kadar yer alanlar, özellikle de başantrenör Ufuk Sarıca) yürerkten tebrikler ve teşekkürler...
Sponsorluğu üstlenenler ve ana, isim sponsoru, yıllardır maddi manevi destek veren Pınar ile Yaşar Holding sizleri de özellikle kutluyoruz.
Harika bir destek ile "İşte taraftar" dedirten Kaf Kaf'ın 12. adamını unutmak mümkün mü? Zaferde onların payı da inanılmaz...
İzmir'e, Karşıyaka'ya böylesine onurlu bir sevinçi yaşatan PINAR KARŞIYAKA'nın Cumhurbaşkanlığı, Türkiye ve Lig Şampiyonluklarından sonra hedefi Avrupa olmalı ve burada da zafere ulaşılmalıdır...
Başarıda emeği geçen herkesi bir kez daha kutlar;
Sevgi ve saygılarımızı sunarız.

AVNİ ERBOY
Basketbol Adamları Derneği
Yönetim kurulu Başkanı"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaşar Holding Şampiyon Pınar Karşıyaka'yı kutladı
Sonraki Haber 7 suçtan 22 yıl hüküm giyen kaçak yakalandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?