ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay, Veteriner çalışanlarıyla kahvaltı yaptı

Başkan Tugay, Veteriner çalışanlarıyla kahvaltı yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay, Veteriner çalışanlarıyla kahvaltı yaptı

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünde çalışan veteriner ve çalışan personel ile sabah kahvaltısı yaptı. Barınaktaki kahvaltıda başkan Köpek kliniği ve bakım merkezini de gezdi.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Dr. Cemil Tugay şöyle dedi:
"Veteriner hekimlerimiz bizim için sadece rutin iş dosyamızda yer alan konularla ilgili çalışma yapan arkadaşlarımız değil,
aynı zamanda dünyanın, üzerinde yaşayan tüm canlılara ait olduğuna olan inancımızla, bize ihtiyacı olan tüm dostlarımızın ihtiyaçlarını, sağlıklarını gözetiyor oluşumuzun birincil takipçileridir. İşlerini gönülle ve hayvan sevgisiyle yapan arkadaşlarımızdır. Bugün bir araya geldiğimiz cumartesi sabahı buluşmasında Veterinerlik İşleri Müdürlüğümüzde görev yapan tüm personelimiz ile yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz, halkımızın katılımıyla zenginleşecek sürpriz faaliyetlerimizi konuştuk. Ziyaret esnasında Köpek kliniği ve bakım merkezimizi de gezip, ihtiyaçları konuştuk."
Tugay bu ziyaretini sosyal medyadan da paylaştı. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1912 Karşıyaka Derneği, KSK için şirket kuruyor...
Sonraki Haber Volkan Vedat Akay basketbol sahasına uyarı levhası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?