ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Soyer, Karşıyakalı Muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Soyer, Karşıyakalı Muhtarlarla bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer, Karşıyakalı Muhtarlarla bir araya geldi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Karşıyakalı muhtarlarla bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Karşıyaka’nın 17 mahalle muhtarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Yıldız Devran, Aysel Özkan, Eser Atak, Suphi Şahin ve ilgili bürokratlar yer aldı.
;Başkan Soyer, muhtarlardan gelen ulaşım, asfalt, yol ve mazgal çalışmalarıyla ilgili talepleri tek tek not aldı.İzmir Büyükişehr Belediyesi Toplantı salonunda Karşıyakalı muhtarları misafir eden ve Karşıyaka ilçesinin sorun ve önerilerini ilk ağızdan dinleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile yapılan toplantının son derece verimli geçtiği ifade edildi.
İlk kez Karşıyakalı muhtarlarla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer diğer ilçe muhtarlarıyla da toplanacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti, Karşıyaka Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı
Sonraki Haber Cuımhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?