ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Sandal: Esnaf, kentin can damarıdır

Başkan Sandal: Esnaf, kentin can damarıdır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Sandal: Esnaf, kentin can damarıdır

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, pandemi ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Gelirleri düşen ve sıkıntılı günler yaşayan esnafın ev ve iş yerlerinin son durumları hakkında bilgi alan Başkan Sandal, "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Covid-19 salgını ve geçtiğimiz ay meydana gelen deprem nedeniyle zor günlerden geçen esnafı ziyaret etti.  Başkan Sandal, bu caddeler üzerindeki Mansuroğlu, Manavkuyu ve Adalet Mahallelerinde bulunan esnafı gezdi. Maddi ve manevi olarak dayanmakta zorlandıklarını belirten esnaf; gelirlerinin yarı yarıya düştüğünü ifade ederek, bu süreçte vatandaşlara her anlamda desteklerini esirgemeyen Başkan Sandal'a teşekkür etti. Başkan Sandal, "Herhangi bir ihtiyaç veya talebinizde bize ulaşın. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" diye belirtti. 

Kimse mağdur olmayacak
Depremden yoğun olarak etkilenen Manavkuyu, Mansuroğlu ve Adalet Mahalleleri için yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışmaların hızla sürdüğünü vurgulayan Başkan Sandal, ziyaretlerinde şöyle konuştu: "Siftah yapamayan esnafımızın olduğunu bilmek bizlere büyük üzüntü veriyor. Bu günleri birlikte dayanışmayla atlatacağız. Tüm yurttaşlarımızı sağlıklı, modern binalara kavuşturmak istiyoruz. Önce eski dönemden bugüne kadar gelen ve vatandaşa mağduriyet yaratan konuları çözeceğiz. Sonrasında uygun bir fon bulup, yeni imar düzenlemesini vatandaşlarımıza sunacağız. Yurttaşlarımız hiçbir hak kaybı olmadan mevcut binalarını yıkıp, yapabilecek. Biz her zaman sizinleyiz, sizin yanınızdayız. Her türlü ihtiyacınızda bize ulaşmanız yeterli. İmkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Hepimize geçmiş olsun. Hayırlı işler, kazançlar diliyorum."

Esnaftan Başkan Sandal'a teşekkür
Önce virüs salgını sonra da deprem felaketiyle maddi, manevi sıkıntılı günler yaşayan esnaf; gerek pandemi gerekse deprem dolayısıyla verilen hizmetler ve yapılan desteklerden dolayı Başkan Sandal'a teşekkür etti. Bu zorlu süreçte gelirlerinin yarıya düştüğünü ve personel sayılarını mecburen azaltmak zorunda kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, sadece temel ihtiyaçlar noktasında hizmet veren esnafın bazılarının durumu idare edebildiklerini belirtti. Kira, dükkan gelirleri, elektrik, su gibi birçok gideri ödemekte zorlandıklarını anlatan bölge esnafı, "Dayanacak gücümüz kalmadı ancak buna da şükür. Artık bir an önce hayatın normalleşmesini diliyoruz" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de berber ve kuaförlere koronavirüs denetimi
Sonraki Haber Egeli akademisyenlerin uluslararası projelerine TÜBİTAK desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?