ANA SAYFA > SPOR > Başkan rest çekti: Gerekirse ligden düşeriz...

Başkan rest çekti: Gerekirse ligden düşeriz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan rest çekti: Gerekirse ligden düşeriz...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, altyapıdan yetişen gençlerin ağırlıkta olduğu kadroda yaşanan antrenman boykotuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Altuğ, "Gerekirse küme düşmeyi göze alır, U19 takımıyla çıkıp oynarız. Kulübü küçük düşürücü hareketlere asla taviz vermeyiz. Kimse Karşıyaka'nın üzerinde olamaz. Bu hareketi içimize sindirmemiz beklenemezdi. İlk gün boykotu anlayabiliyoruz ama ikinci gün de önemli bir maç öncesi bunun sürdürülmesi, maça taktik antrenmanı, ter antrenmanı yapılamadan çıkılması kabul edilemez. Herkes Karşıyaka etiğine uygun davranmak zorunda. Hem genç, hem tecrübeli oyuncular için gereğini yaparız ancak kulübü, camiayı, yönetimi, teknik heyeti küçük düşürücü hareketi cezasız bırakmayız" dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 2 isim kadro dışı bırakıldı, futbolcular idmana yine çıkmadı
Sonraki Haber Soğuklar, termal içlik satışını artırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?