ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Koştu Doğalgaz için sahada

Başkan Koştu Doğalgaz için sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Koştu Doğalgaz için sahada

Bergama’nın acil ihtiyaçlarından biri olan doğalgaz yatırımları için yoğun bir çalışma yürüten Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, sahadaki incelemelerine devam ediyor.

İZMİRGAZ Genel Müdürü Ahmet Yetik, Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan ile birlikte  Bergama Organize Sanayi Bölgesi(BOSBİ) ve Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Koştu,  ilçe halkının uzun yıllardır doğalgazı beklediğini, bu nedenle çalışmalarla ilgili acil ihtiyaçların belirlenerek yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Bergama’nın en öncelikli ihtiyaçlarından biri olan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Koştu; “Hemşehrilerimin yıllardır beklediği ucuz ve konforlu enerjiye en kısa sürede kavuşması için söz verdiğimiz gibi, doğalgaz çalışmalarının startını hemen verdik ve hızla devam ediyoruz. Doğalgazın 2019 ve 2020 planlamalarını devamlı takip ediyoruz. Şehrimizin önemli meselelerinin başında doğalgaz ihtiyacı ve yol sorunu geliyor. Bu nedenle altyapı ve üstyapıyla ilgili çalışmalarımıza yoğunluk veriyoruz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AHBAP’tan Başkan Arda’ya Ayaz bebek teşekkürü
Sonraki Haber Hayvanseverler istedi belediye yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?