ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Koştu 8 aylık hedeflerini açıkladı

Başkan Koştu 8 aylık hedeflerini açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Koştu 8 aylık hedeflerini açıkladı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, seçimlerden önce bitirilen ve bitirilmek üzere olan projelerle ilgili açıklama yaptı.

Vizyon projelerle kağıt üzerinde değil uygulamalı belediyecilik yaptıklarını belirten Koştu, Bergama’ya hizmetlerin devam edeceğini açıkladı. Hakan Koştu; “Geçtiğimiz yıl 274 tane TOKİ konutunu teslim ettik. 1000 tane konutumuzun da kiraları Mart ayında çekildi. Bu 1000 konutun çok yakın zamanda projelendirilmesi tamamlanması ve temellerin atılmasını umut ediyoruz. Bergama’ya biz eğer il yapacaksak TOKİ konutlarının da daha çok artmasını sağlamamız gerekiyor. TOKİ ile birlikte Bergama’nın barınma sorununu da çözüyoruz” dedi .

Bergama Yeni Diş Hastanesi açılıyor
Açıklamasında Bergama’ya Yeni Diş Hastanesi’ne de değinen Koştu; “Önümüzdeki 8 ayda hizmete alacağımız önemli yatırımlardan bir tanesi Diş Hastanesi. Eski devlet hastanesi arsası üzerine 20 ünitelik Diş Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni tamamlıyor büyük bir eksiği kapatmış oluyoruz” açıklamasını yaptı.

Bir diğer yatırım Kredi Yurtlar Kurumu’nun yapımı tamamlandı
“Eğitim konusunda gençlere uygun imkanları oluşturuyor, barınma sorunlarını çözüyoruz. Toplam 27 milyon TL yatırım yaparak KYK Öğrenci Yurdu’nu tamamladık ve hizmete açtık”

Vizyon projelerden Bergama Çevre Yolu hizmete açıldı
Hakan Koştu, “Giriş çıkış kavşaklarında düzenleme devam ediyor, hizmete açtığımız ilk günden itibaren Bergama trafiğinde bir rahatlama meydana geldi. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde oturan vatandaşlarımızı kamyon gürültüsünden, egzoz gazından kurtardık. Kavşak düzenlemeleri bittiğinde şehir içinde transit araç geçişini görmeyeceğiz. Bu bizim için çok önemli, Adnan Menderes Bulvarı’nı da Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte hızlı biçimde yapacağız. Bergama’nın batı girişinden doğu çıkışına (SGK binasından İvrindi kavşağına kadar) olan bölümü yapacağız ve çok güzel bir bulvar elde edeceğiz. Işıklandırmasıyla, yürüyüş ve bisiklet yoluyla mükemmel bir bulvarı Bergama’ya kazandırmış olacağız” açıklamasında bulundu.

Gençlik Merkezi’nin temellerini attık
Hızla yükselen merkezimizi 2023 sonunda tamamlamayı hedefliyoruz. Seçimlerden önce açılışını tamamlayarak hizmete açacağız.

Güneş Enerji Santrali aktif biçimde çalışıyor
Bergama Belediye’sine gelmeden önce verdiğimiz sözlerden birisi olan Güneş Enerji Santralini Bergama’mıza yakışır biçimde tamamladık. Projeyle belediyeye gelir getiriyoruz. Yaptığımız en isabetli yatırımlardan birisi olan Güneş Enerji Santrali daha da artırmayı planlıyoruz.     

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kınık'ta tarım işçilerine sağlık taraması
Sonraki Haber What A Fest esnafa can suyu, gençlere nefes oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?