ANA SAYFA > MEDYA > Başkan Ergün'den Karşıyaka Haber'e övgü...

Başkan Ergün'den Karşıyaka Haber'e övgü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Ergün'den Karşıyaka Haber'e övgü...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Karşıyaka Haber Gazetesi'ni zevkle takip ettiğini ve tarafsız gazetecilik nedeniyle de takdiri her zaman hak ettiğini söyledi.

Basketbol Adamları Derneği Başkanlığını 13 yıldır üstlenen yazarımız Avni Erboy'un Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e geçiken "BAD Spora Katkı Ödülü"nü makamında verdiği tören sonrası Karşıyaka Haber Gazetesi ve Yaşamdan Dergi'sinin son sayılarını gözden geçiren başkan Ergün, "gerçekten takip ettiğim ve 13 yıldır Karşıyaka'nın tek sesi olan Karşıyaka Haber Gazetesi tarafsız haberleriyle Karşıyaka'nın ve Karşıyakalının sesi oluyor. Yaşamdan Dergisi'nin de haberleri, röportajları ve köşe yazıları ilgimi çekiyor, zevkle okuyorum. Baskısı çok kaliteli ve iyi bir örnek. Emeği geçenleri tebrik ederim" dedi. 
Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Cihat Tayşi'nin de bulunduğu törende BAD Başkanı Avni Erboy, "Öncelikle belişrteyim başkanımız elinde olmayan, yurt dışındaki resmi ziyareti nedeniyle törene katılamamıştı. Biz de başkanın yoğun çalışması nedeniyle bu töreni biraz geciktirdik. Ödül yıllardır spora verdiği hizmet ve katkıları nedeniyle verilmişti. Manisaspor Başkanlığındaki başarılı çalışmalarını da her zaman takdir ettiğim sevgili başkanımız, arkadaşımız, dostumuz Cengiz Ergün, iş hayatı ve spordaki başarılarını gerek Manisa Belediye Başkanlığı döneminde kanıtlamıştı. Şimdi de İlk olma gururunu yaşadığı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığında da örnek çalışmaları, yerinde yatırımları, halka hizmeti ile alkışı yürekten hak ediyor. Manisa ilinin, ilçelerinin şu andaki artıları hep başkan Ergün sayesinde. İnsanların mutlu olduğu, yüzlerinin güldüğü bir kent olan Manisa İline hizmetin her aşamada gitmesi sevindindirici. Sporda da başarı doruk noktaya doğru ilerliyor. Tesislerine hayran kalmamak elde değil. Başkan Cengiz Ergün'ü yürekten kutlarım" dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Menemen Belediyespor ile oynuyor
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden Demirci'ye düğün salonu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?