ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Dr. Cemil Tugay'dan ilk açıklama...

Başkan Dr. Cemil Tugay'dan ilk açıklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Dr. Cemil Tugay'dan ilk açıklama...

Karşıyaka Belediye Başkanlığına rekor oyla seçilen Dr. Cemil Tugay, başkan koltuğuna oturduktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Yeni başkanın açıklaması şöyle:

"Saygıdeğer Karşıyakalılar, çok değerli yol arkadaşlarım, sevgili mesai arkadaşlarım her şeyden önce beni bu göreve layık gören, oylarıyla beni ve meclis üyelerimizi seçen Karşıyaka halkına çok teşekkür ederim. Allah bizlere, önümüzdeki 5 yıl içerisinde bu görevi, Karşıyaka halkının sevgisini ve saygısını kazanmış olarak, onurla, şerefle, başarıyla tamamlamayı nasip etsin.

Karşıyaka'ya ve yüce milletimize layık olmak için çok çalışacağız ve sizlerle bir bütün olacağız. Söz veriyorum. Zübeyde annemizin, Zühtü Işıl'ın, Fikri Altay'ın ebedi istiratgahlarında uyuduğu bu kutsal topraklarda büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve onun Milli Mücadele Kahramanı dava arkadaşlarının sonsuza kadar parlayacak ışıkları yolumuzu aydınlatacak ve bize rehber olacaktır.

1919'un 100. yılında başlayacağımız bu yeni dönemin hepimize, tüm Karşıyaka'ya hayırlı olmasını, iyilikler getirmesini diliyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 4 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tunç Soyer resmen görevine başladı
Sonraki Haber Başkan Dr. Cemil Tugay, Kaymakam Çalışır'ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?