ANA SAYFA > SPOR > Başkan Diniz'den futbolculara övgü

Başkan Diniz'den futbolculara övgü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Diniz'den futbolculara övgü

Ptt 1'inci Lig'de Orduspor'la deplasmanda golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Karşıyaka'ya Başkan Fatih Diniz'den övgü geldi.

Ordu'da protokol tribünündeki tek yönetici olarak takımını yalnız bırakmayan Başkan Diniz, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, "Baskılı oynadık. İlk yarıda gol atabilsek farklı kazanırdık. Takımın mücadelesini son iki haftaya oranla çok beğendim. Kadro yavaş yavaş oturacak. Henüz bir şey kaçırmadık. Bu ligde üst üste 2 galibiyet alan üst gruba yerleşir" dedi. Hakem Sarper Barış Saka'nın yönetiminden de yakınan Başkan Diniz, şunları söyledi:

"Kahe'nin ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyonu tartışmalıydı. Antalyaspor, Osmanlıspor, Şanlıurfaspor ve Orduspor maçlarında ciddi hakem hataları yapıldı. Belki artniyetli değiller ama çok formsuzlar."

Futbolcularına kazanma hırsları nedeniyle teşekkür eden teknik direktör Yusuf Şimşek ise, "Deplasmanda aldığımız 1 puana sevinmedik. Ben ve futbolcularım verdiğimiz sözden, gideceğimiz hedeften asla vazgeçmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balkondan düşen eczacı hayatını kaybetti
Sonraki Haber Pınar KSK'li Mert Celep kiralık olarak İTÜ'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?