ANA SAYFA > SPOR > Başkan Akpınar'dan 7 gol

Başkan Akpınar'dan 7 gol

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar'dan 7 gol

Seferihisar’da gerçekleşen Master Futbol Turnuvası’nda İzmir’in iki gözde başkanı formaları giyip yeşil sahaya çıktı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın yer aldığı maçta atılan goller kadar kaçırılan goller de güne damgasını vurdu.

Seferihisar Master Futbol Derneği öncülüğünde, Seferihisar Belediyesi, Karşıyaka Alaybey Spor Kulübü ve Euphoria Otel sponsorluğunda 15-18 Ekim 2014 tarihleri arası gerçekleşen turnuvada, Yunanistan’dan bir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden iki takım olmak üzere 13 master futbol takımı mücadele etti. Afyonkarahisar takımı Zafer Masterların şampiyonluğuyla sona eren turnuvada kapanış tüm takımlardan oyuncuların karışık olarak yer aldığı gösteri maçıyla yapıldı.

HÜSEYİN MUTLU AKPINAR’DAN YEDİ GOL

15’er dakikalık iki devre halinde oynanan maçta Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da yer aldı. Başkanlar maçın iki devresini karşılıklı iki takımda da yer alarak tamamladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, maç boyunca fileleri tam yedi kez salladı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise defalarca girdiği pozisyonlarda topu kaleciye nişanlaması ve dışarıya atması, tribünlerde Seferihisarlılara saç baş yoldurdu. Maçın sonlarında şık bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başaran Başkan Soyer, tribünlere büyük bir “oh” çektirerek büyük alkış aldı.

BAŞKAN SOYER; SPORUN GÜCÜ İŞTE BU

Turnuvanın sonunda katılan tüm takımlara teşekkür eden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Sporun gücünü, güzelliğini burada bir kez daha yaşadık. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen takımlar, Kuzey Kıbrıs’tan iki ve Yunanistan’dan bir takım turnuvada yer aldı. Belli bir yaşa gelmiş ama içerisindeki spor sevgisini bir kenara bırakamayan insanların burada dostça-kardeşçe mücadelesini seyrettik. Ortak bir paydada buluşulabildiği zaman, hem Türkiye’nin her yerinden hem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden hem de Yunanistan’da yaşayan insanların bir araya getirmek işte bu kadar kolay. Sporu bırakmayan ve spor sayesinde bu dostlukları geliştiren herkesi tebrik ediyorum” dedi. Başkan Soyer, “Hüseyin Başkan iyi futbolcu. Bugün müthiş oynadı ve tam 7 gol attı. Ben kaçırdıkça o attı. Karşı takımda onun gollerini izlemek ayrı bir keyifti. Kendisini kutluyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uluslararası Karşıyaka Festivali “Türkiye ve Barış” konulu panelle son buldu
Sonraki Haber Basmane Günleri'nde karikatür sergisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?