ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar’a sevgi seli

Başkan Akpınar’a sevgi seli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar’a sevgi seli

Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkı da yönetim sürecine katmak isteyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Halk Buluşmaları” etkinlikleriyle mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Karşıyakalıların sorunlarını dinleyen Başkan Akpınar Aksoy Mahallesinde sevgi seli ile karşılandı.
Yapılan çalışmaları değerlendirmek, vatandaşların öneri ve taleplerini dinlemek için halk toplantılarına devam edeceğini,başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ile beraber dinlemeye geldiğini belirtti.
Elliden fazla kişinin dilek ve önerilerini dinleyen Başkan Akpınar, Karşıyaka Belediyesi ile ilgili sorunları ve önerileri hemen, büyükşehir ve diğer kurumlar ile ilgili sorunları da çözmek için ilgili makamlarla görüşeceğini söyledi.

Sorunlar Çözülecek

Aksoy Mahalle Muhtarlığı önünde yapılan “Halk Buluşmaları” etkinliğine, Başkan Akpınar, başkan yardımcıları, Basın ve Halkla ilişkiler, ulaşım hizmetleri, temizlik, fen işleri, imar ve şehircilik, Park ve Bahçeler, Ruhsat ve denetim, veteriner işleri, park ve bahçeler, projeler müdürleri, meclis üyeleri,Aksoy Mahalle Muhtarı Namık Kaban, muhtarlar, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.
Sorunları tek tek dinleyen Başkan Akpınar, eksiklerin çözümü için başkan yardımcıları ve ilgili müdürlere talimat verdi. Yapılan hizmetlere teşekkür eden mahalle sakinleri, taleplerini birebir ve samimi olarak aktarabilmekten duydukları mutluluğu da dile getirdi. Halk toplantısı sonrası esnaf ziyareti de yapan Başkan Akpınar vatandaşla kucaklaştı.
Başkan Akpınar’a aktarılan başlıca sorunları, otopark, İZBAN tünel üstünde ve bazı yerlerdeki yaya geçişlerini engelleyen işyerleri, sokaklarda ve caddelerdeki köpek pislikleri, kentsel dönüşüm…  Oluşturdu.
Katılımcılardan birinin Hayırlı akşamlar demesi üzerine büyük bir alkış kopması, etkinlik sonrasında Başkan Akpınar’ı kucaklayarak öpenlerin ve Başkan ile öz çekim yapmak için sıraya girmeleri dikkat çekti.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 1. Hıdrellez Çocuk Atletizm Şenliğine hazırlanıyor
Sonraki Haber ''İnternetle Hayat Kolay'' projesinde sertifika heyecanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?