ANA SAYFA > ÇEVRE > Başkan Akpınar Orman Yangınları Harekât Merkezi'ni ziyaret etti

Başkan Akpınar Orman Yangınları Harekât Merkezi'ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar Orman Yangınları Harekât Merkezi'ni ziyaret etti

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınları Harekât Merkezi'ni ziyaret etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar geçtiğimiz aylarda yenilenen İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınları Harekât Merkezini ziyaret ederek, Bölge Müdürü Şahin Aybal ile merkezi gezdi.

Yaz aylarının gelmesiyle ormanların baş düşmanı olan yangınlara dikkat çeken Başkan Akpınar, ormana ve ağaca sevdalı bir ilçenin belediye başkanı olmaktan gurur duyduğunu, orman yangınları konusunda hassasiyetlerinin yüksek olduğunu söyledi.  Orman yangınları ile mücadelede Karşıyaka Belediyesi olarak İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün her zaman yanında olduklarını, her tülü desteğe hazır olduklarını belirtti.

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Yangın Harekât Merkezinin İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün yangınlarla mücadelede adeta beyni olduğunu teknolojinin en son imkânlarının kullanıldığını söyledi. Arazideki araçların takibinden, ormanların kamerayla izlenmesine kadar tüm verilerin merkeze kurulan dev ekranlardan izlendiğini belirten Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ziyaretleri ve desteklerinin kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yangın Harekat merkezi ardından İzmir Orman Bölge Müdürlüğü yerleşkesi içinde onlarca ağaç türünü bünyesinde barındıran bahçeyi de Bölge Müdürü Şahin Aybal ile birlikte gezdi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Salona giren tavuk maçı durdurdu!...
Sonraki Haber Karşıyaka ADSM sağlığa gülümseyerek pedal çevirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?