ANA SAYFA > EĞİTİM > Başkan Akpınar okul gezilerini sürdürüyor...

Başkan Akpınar okul gezilerini sürdürüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar okul gezilerini sürdürüyor...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka'daki ilk, orta okullar ve liselerdeki gezisine devam ediyor.

Fırsat buldukça Karşıyaka Okullarını ziyaret ederek çocuklarla sohbet eden ve okullarla ilgili bilgileri gerek okul müdürleri ve gerekse öğretmenlerden alan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Ankara İlkokulu'nda öğrencilerin sevgi seliyle karşılaştı. 
Minik öğrencilerin "Başkan amca bir imza" isteklerine tek tek cevap veren Hüseyin Mutlu Akpınar, daha sonra da Niyazi Memur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Faik Muhittin Adam İlkokulu ziyaret etti.
Başkan Akpınar, "Ankara İlkokulu’nda, çocuklarımızın coşkusuyla keyifli anlar yaşadık. Karşıyakamızın her bölgesine eşit hizmet götürüyor, okullarımızın eksiklerini birer birer gideriyoruz. İmbatlı Mahallemizde, Niyazi Memur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ettik, yapacağımız çalışmaları belirledik" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel: Toprağa verilenler üniforma değil birer insan
Sonraki Haber Tolungüç istifada kararlı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?