ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar, Kılıçdaroğlu'nun çelenginin indirilmesine izin vermedi

Başkan Akpınar, Kılıçdaroğlu'nun çelenginin indirilmesine izin vermedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar, Kılıçdaroğlu'nun çelenginin indirilmesine izin vermedi

Dün gerçekleştiren İzban Torbalı hattının açılışı, AK Partili ve CHP'li vatandaşların atışması sebebiyle gergin geçti.

Uzun zamandır beklenen ve Bakan Binali Yıldırım'ın programı sebebiyle 1 hafta gecikmeyle gerçekleştirilen İZBAN Torbalı hattının açılışı, AK Partili ve CHP'li vatandaşların karşılıklı atışması sebebiyle gergin geçti. Tören boyunca sık sık karşılıklı sloganlarla birbirine sataşan iki grubun arasında gerginlik yaşanmaması için emniyet güçleri tören alanında geniş güvenlik önlemleri aldı. Açılış sırasında konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Aziz Kocaoğlu ve Binali Yıldırım'ın kitleleri hoşgörüye davet etmesi de gruplar arasındaki tansiyonu azaltmadı.

Tören sonunda AK Partili bir grup vatandaşın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tören alanına gönderdiği çelengi bulunduğu yerden indirmek istemesi üzerine alandaki tansiyon tekrar yükseldi. Bu sırada hemen AK Partili vatandaşların yanına giderek olaya müdahale eden ve çelengin indirilmesine izin vermeyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, gerginliğin büyümesini engellemiş oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka düşme hattından kurtuluyor!
Sonraki Haber Urla, Sevgililer Günü'nü Sunay Akın'la kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?