ANA SAYFA > MEDYA > Basın Özgürlüğü Ödülü Can Dündar’a Silivri’de verilecek

Basın Özgürlüğü Ödülü Can Dündar’a Silivri’de verilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Basın Özgürlüğü Ödülü Can Dündar’a Silivri’de verilecek

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından 4’üncü kez verilen Basın Özgürlüğü Ödülü’nün sahibi Gazeteci-Yazar Can Dündar’a ödülü Silivri'de verilecek.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda düzenlenmesi planlanan ödül töreni, seçim süreci ve ülkemizde yaşanan politik çalkantılar nedeniyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne ertelenmiş, öncesinde Dündar’ın cezaevine girmesi dolayısıyla da gerçekleştirilememişti.Haberleri, yazıları ve düşünceleri nedeniyle Gazetecilerin cezaevinde yatmasını eleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Can Dündar’ın Basın Özgürlüğü Ödülü’nü yarın Silivri Ceza İnfaz Kurumu önünde eşi Dilek Dündar’a takdim edecek.İzmir’den gidecek heyet, aynı gün, cezaevi önünde 12.00 ile 14.00 saatleri arasında da ‘Umut Nöbeti’ tutacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Balcı aday oldu
Sonraki Haber Kaymakam Yücel'in babası son yolculuğuna uğurlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?