ANA SAYFA > GÜNDEM > BASİFED Fransa'daki saldırıyı kınadı

BASİFED Fransa'daki saldırıyı kınadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BASİFED Fransa'daki saldırıyı kınadı

Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman Fransa’da gerçekleşen terör saldırılarını kınadı.

Fransa’da gerçekleşen saldırıları terör odaklarının artık gelişmiş ülke başkentlerine kolayca ulaşabildiklerinin bir göstergesi olduğunu bildiren Akgerman, “Paris’in farklı noktalarında gerçekleşen terör saldırılarını, BASİFED adına şiddetle kınıyorum.

Birçok ülkede binlerce masum insanın canına kasteden terör belası giderek şiddetini artırıyor. Dünyanın gelişmemiş bölgelerinde eğitimi yükselten ve refahı artırabilen bir ekonomik modelin yapılandırılması için çalışmak gerekiyor. Gelişmiş ülkeler artık daha paylaşımcı bir model üzerinde çalışmalı, ölüm araçları üretimi yerine eğitim araçları üretimini önemsemeli” dedi.

Savaştan, işsizlikten, kötü yaşam şartlarından kaçan mutsuz insanların büyük bir göç dalgası yarattığını bildiren Levent Akgerman “Dünya terör problemini çözmek için öncelikle terörün gözlerden gizlenen gerçeklerini ortaya dökmeli ve cesurca tartışabilmelidir. Terörün beslendiği kaynaklar ve destekçileri belirlenmelidir ki öncelikli tedbir olarak bu kaynakların kurutulması ve destekçilerin bertaraf edilmesi sağlanabilsin. BASİFED olarak dileğimiz insanlığın en büyük sorunlarından biri haline gelen bu terör belasından kurtulmasıdır” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Özel'' eğitmenler sertifikalarını aldı
Sonraki Haber EGOD Başkanı İduğ: ''Otomobil almanın tam zamanı''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?