ANA SAYFA > İZMİR > Başbakan Davutoğlu'ndan İzmir'e özel mektup...

Başbakan Davutoğlu'ndan İzmir'e özel mektup...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başbakan Davutoğlu'ndan İzmir'e özel mektup...

Başbakan Ahmet Davutoğlu İzmir’deki seçmene özel mektup gönderdi. Mektubuna “İzmirli kardeşim” sözleriyle başlayan Davutoğlu yapılan yatırımları anlattı, destek istedi.

Davutoğlu ufuk şehir vurgusu yaparken, “Siz Kocatepe’den İzmir Körfezi’ne inen istiklal mücadelesinde Gazi Mustafa Kemal ve ordularının zaferine ışık oldunuz” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu genel seçim öncesinde İzmirlilere özel mektup yolladı. Coşkulu geçen mitingin ve bir dizi açılışın ardından seçim çalışmalarını sürdüren Davutoğlu, İzmirlilere seslendi.  Mektubuna, “Değerli İzmirli Kardeşim” diyerek başlayan Davutoğlu, İzmir’in potansiyeline vurgu yaparken yapılan hizmetleri anlattı. Davutoğlu “Ufuk Şehir” adını verdiği kentin tarihine de değinirken Başbakanlık Ofisi vasıtasıyla İzmir ile daha sık buluşacağını söyledi.

2 MİLYON KİŞİYE ULAŞACAK

Davutoğlu’nun İzmirlilere hitaben gönderdiği mektubun muhataplarına ulaşmaya başladığını ifade eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Biz sadece kentte yaşayan vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde posta yoluyla ulaşması için çalışıyoruz. Toplam 2 milyon kişiye bu mektup yollanacak. Büyük bölümü gönderildi. Sayın başbakanımız İzmir’e büyük önem veriyor. Başbakanlık Ofisi’nde sık sık hemşerilerimiz ile buluşacak. Hem kentin sorunlarına yakından vakıf olacak hem de halkımız ile iç içe olacak” dedi.

İŞTE O MEKTUP

Değerli İzmirli Kardeşim,

Öncelikle Ufuk Şehir İzmir’e ve siz İzmirli kardeşlerime selam ve sevgilerimi arz ediyorum.

Ak Parti olarak halkımızdan aldığımız güçle Cumhuriyetin 100.  Yılı olan 2023’e odaklanmış bulunuyoruz. İzmir’in ihtiyaç ve talepleri her zaman birinci önceliğimiz olduğu gibi bugün de Orman ve Su İşleri Bakanımız, üst düzey yöneticilerimiz, nitelikli ve hizmet etmeye niyetli arkadaşımızla huzurunuzdayız, emrinizdeyiz…

Biz,  Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaparken; ulaşımdan tarıma, sanayiden eğitim ve sağlığa büyük kaynaklar aktarırken; sizlerin refahını ve çocuklarınızın geleceğini düşündük… Bugün güzel İzmir’imizde Konak Tüneli’nden, Çandarlı Limanı’na; otoyollardan, körfez geçişine kadar her projemiz; İzmir’i ve sizleri güçlendirmek içindir. Artık; hepinizin bu güçten daha büyük pay alma zamanı gelmiştir.

AK Parti; 13 yıl önce içinde bulunduğunuz olumsuz şartlarda duyduğunuz endişe ve ümitlerinizden doğmuştur. Özlemimiz, ülkümüz, gelecek rüyamız birdir. Bugün, kendi teknolojimizi üretmeye başlamışsak, öz kaynaklarımız ile kalkınan bir seviyeye yükseliyorsak; ‘ortak bir ufuk’ çizgisine sahip olduğumuzdandır. Elde ettiğimiz başarı ‘önce vatan’ ; ‘önce insan’ dediğimiz içindir.

 

İzmir; güzelliğin ve estetiğin şehridir.  İzmir, Anadolu’nun batısında birçok rengi kendi ahengi içinde taşıyan, farklı düşüncelerin saygı zemininde harmanlandığı bir şehirdir. Daha önce söz verdiğim üzere İzmir’e açtığımız Başbakanlık Ofisi ile bundan böyle bizzat İzmir’de olacağım.

Siz İzmirliler, Smyrna’dan Osmanlı’ya ve Yeni Türkiye hedefine yön veren insanlar oldunuz. Çakabey oldunuz, Hasan Tahsin, Çakıcı Mehmet Efe oldunuz… Kocatepe’den İzmir Körfezi’ne inen istiklal mücadelesinde Gazi Mustafa Kemal ve ordularının zaferine ışık oldunuz…

AK Parti olarak;  İzmir’i ve sizleri;  dünya üzerindeki gerçek gücünüzle buluşturarak, bir zafere daha kavuşturmaya hazırız. Gündoğdu Mitingi’ndeki muhteşem heyecan ve coşkunuz emniyetle ve güvenle geleceğe birlikte yürüyeceğimizin en büyük işareti oldu.

Bu güne kadar bize inanan;  ’ istikrar ve gerçek hizmet’ e ‘evet’ diyecek; yüreği vatanı için çarpan sizleri, en samimi duygularımla kucaklıyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden Nazım Müzesi önerisi
Sonraki Haber Tanrıkulu:''İzmir, hayal tacirliği ile kandırılamaz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?