ANA SAYFA > SPOR > Başbakan: Aziz Başkana selamımı söyleyin. Çeksin şu davaları...

Başbakan: Aziz Başkana selamımı söyleyin. Çeksin şu davaları...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başbakan: Aziz Başkana selamımı söyleyin. Çeksin şu davaları...

İzmir'e gelen Başbakan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Karşıyaka Stadı ile ilgili olarak, "Karşıyaka'da işler devam ediyor" dedi.

"Projenin şehir içine stat olur mu olmaz mı" tartışmalarına nokta koyan bir proje olduğunu dile getiren Başbakan Yıldırım, "İzmir'de maalesef bu tip tartışmalar öyle gündemi işgal ediyor ki yapılması gereken işler de gecikiyor, erteleniyor, engeller çıkarılıyor. Sonunda kaybeden İzmir, İzmir'in takımları oluyor. Bu projeler şimdiye kadar çoktan bitebilirdi, hizmete girebilirdi ancak maalesef hukuki süreçlerden dolayı gecikmeler oluyor. Bunların önüne geçmemiz lazım" dedi.

Başbakan Yıldırım, statların İzmir için çok önemli olduğunu vurgulayarak, Karşıyaka Spor Kulübü'nün "Kaf kaf kaf, sin sin sin, kaf sin kaf sin kaf" sloganını söyledi. Yıldırım, "Karşıyaka'da da işler devam ediyor. Orada da bir tabii zannediyorum ki Kemal Bey'i yanlış bilgilendirdiler, bırakın İzmir'i de statları yapalım. Siz bırakın da şu davaları, statların önündeki engelleri aşalım. Tamam çeksin artık şu davaları, çok zaman kaybettik. Selam söyleyin, İzmir için her türlü fedakarlığı herkes yapacak, başka çaresi yok" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Down Sendromlularda erken tanıya dikkat
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nde ödül günü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?