ANA SAYFA > EĞİTİM > Başarı Bilimi Mektebim’de…

Başarı Bilimi Mektebim’de…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başarı Bilimi Mektebim’de…

Türkiye’de “kişisel gelişim uzmanı” unvanını kullanan ilk kişi olarak, kişisel gelişim ve başarı üzerine 10 farklı kitabı yayınlayan ve en yüksek katılımlı başarı seminerlerini gerçekleştiren Mümin Sekman, Mektebim Akademi eğitimleri kapsamında Başarı Bilimi Konferansı için İzmir’e geliyor.

Mektebim Okulları Çiğli Kampüsünde son kitabı Başarı Bilimi ile veli ve katılımcılarla bir araya gelecek olan Kişisel Gelişim Uzmanı Mümin Sekman, İrade gücü nasıl geliştirilir? Başarı motivasyonu nasıl artar? Ne kadar bağımsız beyinlisiniz? Çocuklara başarıyı nasıl anlatmalı? Kalıcı mutluluk için bilim ne öneriyor? Zaman merkeziniz hangisi; geçmiş, şimdi, gelecek? Zeka mı, çaba mı, güzellik mi başarıda daha etkili? Akıllı insanlar neden bazen saçma seçimler yapar? Mantıksızlığın kuşatmasında, akıl sağlığı nasıl korunur? Zihinsel bagaj yüklerinden kurtulmak için ne yapmalı? Sorularının cevaplarını katılımcılarla paylaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Olgar Erdoğanlar:''Hakemlerin tutumu maçın sonucuna etki etti''
Sonraki Haber Hazin son!... Karşıyaka 2. Lig'e düştü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?